Nokia 5800 Xpress Music Ekran Çizikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemilov

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpress Music Ekran Çizikleri
Çoğu kişi gibi bende nokia 5800 xm kullanıyorum.Ekranı anlayamadığım sebeplerle çizilmiş hemde çok!2 çizik biraz ağır diğerleri ışığa tutsak zor görünüyor.Küçük çizikler hafif ve 50 kadar var.Sizce ekran koruyucu film mi almalıyım.Onuda takamadım yoksa biraz daha zaman geçirip touchpadı mı değiştirmileyim?Moralimi bozuyor

• Beğen
Tepkiler: SavinMe

OğuzcanAbi

Üye
kasayı deiştir

Perfect!

Üye
taouch padle bi alakası varmı ön kapak değişiyor 5800 da ki çizilen o bendede var çizik

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
evet ön kapağı değiştir. ama sade onu vermezler toptan değiştir :ehe:ehe

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
Ben telefonu alalı kaç ay oldu nazar değmesin kaç kez düştü bi keresinde otelde merdivenden 2 kat düştü hiç bi çizik yok allah allah...

Perfect!

Üye
aynen ön arka ve kalem 30 tl

tlgcn38

tlgcn38

Üye
aynen değiştir ama eskide dürsün sakat ortamlarda tak eskiyi çizilsin. bide silikon kap al şeffaf ben evde silikon kaba koyuyorum düşüyo kalkıyo bişey olmuyo. Bütün 5800 kullanıcılarına tavsiyemdir.. Silikon kap alın.

Lacoste

Lacoste

Üye
telefon zaten takos bide silikon kapla düşünrmiyorum kap mantıklı değil bence kasayı değiştirp ekran koruyucu film al

OğuzcanAbi

Üye

kalender900

Üye
Ben zagg invisible kullanıyorum.Hem ekran çizilmiyor,hem de ekran daha güzel görünüyor.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
zagg invisible derken?

--------------- Ekleme ---------------

:oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefonu komple değiştir sonra ekrana jelatin al 5 10 milyon bişey :oke:

OğuzcanAbi

Üye
:ehe

--------------- Ekleme ---------------

komple derken

Davulbaz

Davulbaz

Üye
alacağın parça komple kasa değil.5800 dokunmatik digitizer.30 ytl civarı birşey google amcadan araştır.

cemilov

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz önce telefonu elime alıp ekranın sol tarafına dokunduğum çıt çıt sesler geliyordu 1-2 kere daha dokundum geçti.Sizce bu ne olabilir?ekran darbemi yemiş?orası boşta gibi birde sağ tarafa göre

tlgcn38

tlgcn38

Üye
dokunmatiklerde boşluk biraz bıraktıklarını duymuştum bendede öyle. gece sessiz bir ortamda mesaj yazarken tık tık tık tık ediyo bastıkça

Ogzhan1925

Üye
Slikon kapta sararıyor :S

muron70

muron70

Üye
sakın silikon kap kullkanmayın ben 1 ay kdar kullandım telefonu saran yeri kenarları iz yapmıs telefona telefonun rengini soldurdu takmadan da iyiyidi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt