Nokia 5800 Xpress Music Dokunmatiği Bozdum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

prank90

Üye
Kullanıcı hatası oldugu için garanti kapsamındadır sen teli boz garanti yapsın oldu.

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
Kullanıcı hatası oldugu için garanti kapsamındadır sen teli boz garanti yapsın oldu.

napayım arkdas bozduk bozduk ınsalıktır kafamıza takıldı bozduk keyıften bozmadık ya ... :off:

Ferzan

Ferzan

Üye
ekranı kople değişecek ise sen yaklaşık bi 100 kağıt gözden çıkar bence ekran kople daha fazla para da olabilir

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
komple degısmez yaa kapak ta sorun yok dokunmatık ıletkenlıgı koptu legımleseler falan olabılır aslında tamamen degısecegını sanmıyorum

Ferzan

Ferzan

Üye
e seninde sonucu beklemekten başka çaren yok sanırım iyisi olsun diyorum iyi forumlar...

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardes gelmeden bısey dıyemeyız tbi tm olarak taa boz boz garantı yapsn ınsallah yapar keyıften bozmadık yaa acaip sınırım bozuk b.k mu warda karıstırdım acıklık gıcık ettı benı ufacık sey hemdee ...

--------------- Ekleme ---------------

aynen kardes gelmeden bısey dıyemeyız tbi tm olarak taa boz boz garantı yapsn ınsallah yapar keyıften bozmadık yaa acaip sınırım bozuk b.k mu warda karıstırdım acıklık gıcık ettı benı ufacık sey hemdee ...

en cok kafayı kurcalayan da ücret keske 50 tl den fazla almsalarda :(

arkdaşlar bıde forum doldurduk garantı ıcın cızıkler mvcut bıde dokunmatık calısmıyor yazdı sorunlara cızıkler yoktu neden yazdıkı acaba telefoncu ??

Arkadaşlar lutfen cok acık bı sonuc getırecek bırı yokmuu

Bitiriw

Üye
Ekran 100 tlden kurtarabilirsen iyi ekran fazla paradır kardeş benim 8800 srocco wardı ekran gitti die 150 $ istediler ama garanti diil tabi ama garantide para alır cünkü sen yaptn makine hatası değil.

21sacraments

21sacraments

Üye
kardes touchpad degistirirler en az 50tl benden soylemesi

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
50 tl ye sukurde fazlasını hayır derım napayım ısteyerek te yapmadık napalm ıletkenlıgı koptu turuncu bı ıletken lcd ekranda ve ön kapakta sorun yok..

yardım lutfenn yaa kesın bısee

Bitiriw

Üye
yaw kardeşim isteyerek olmadı anlamıyor firma kullanıcı hatası deyip ya parasını veriosn yada aynen yolluyor sana çünkü
TFT ekran olan telefonlarn TFT olayı pahalı oluyor.

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
arkdas gıttım anlattım telefonu aldıgım yere 2.5 ay oldy ıste bole bole adam zaten bızım mahaleli dedı gonderelık servise 10 15 gun ıcerısınde gelır arıza formu doldurdu dokunmatık calısmıyor ve cızıkler mevcut die yazdı ve gonderdıı

yokmu yardm etcek biri yaaaa

arapcukko

Üye
Kardeş Bende aynı şeyi yaptım tozlandı silmek istedim orda tel olduğunu biliyordum alttan açtım ama koptuğunu görünce şok oldum napmalıyım bilmiyorum ya offf:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
kullanıcı hatası servis yapmaz gibi geliyo bana

srooyunu

Üye
yha 5800 ztn telefon degıl

arapcukko

Üye
Parasını verip nerde yaptırabilirim ? Servisde yaptırsam fatura oha dedirtecek gibi olcak dışarda güvenebildiğim bi yer yok

Parasını verip nerde yaptırabilirim ? Servisde yaptırsam fatura oha dedirtecek gibi olcak dışarda güvenebildiğim bi yer yok :vur:vur:vur:vur

Nerde yaptırsam ya :(:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
arkadasım servisten baska güvenebileceğin yer yok bence ama antalya sartlarını bilmiyorum servis kadar güvene bileceğin biri warsa yaptır ama en güvenilir servis yinede sonuçta serviste bi şey olursa sertvis üstlenir herhangi bi telefoncuda bi şey olursa telefoncu üstlenmez dokunmatiği calısmadığı gibi telefonu hepten kaybedersin senin için sorun olur

artık fiyatınada katlanacaksın bu senin için tecrübe olur bi daha acmazsın artık....

gemlikua96

gemlikua96

Üye
arkdas gıttım anlattım telefonu aldıgım yere 2.5 ay oldy ıste bole bole adam zaten bızım mahaleli dedı gonderelık servise 10 15 gun ıcerısınde gelır arıza formu doldurdu dokunmatık calısmıyor ve cızıkler mevcut die yazdı ve gonderdıı

yokmu yardm etcek biri yaaaa

KESİNLİKLE 60 kağıt bayılırsın telefonun içini açmıssın kendi kendine anlamıyorsan telefondan dokunmayacaksın içine :)) dışarda filan asla yaptırma esas servisinde yaptır sonra yaptık derler olmazz mal gibi kalırsın ortada :D :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
korkma garanti halleder olmadı müşteri hatası deyip yollarlarsa 5o tl ye yaptırısın

arapcukko

Üye
Saolun ya rahatladım biraz XD

ßUr@k

ßUr@k

Üye
yapılır ya umarım bi daha kurcalamazsın :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...