Nokia 5800 Xpress Music Dokunmatiği Bozdum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xpress Music Dokunmatiği Bozdum
Arkdaşlar yan kasada xpress music yanında kasa açıklıgı vardı ama ısık o kdr cılız okdr cılız dıkı cok dıkkatlı bakınca sızdıgı bellı oluyordu bu gıcıgıma gıttı %100 kusursuz bısı yapmak ıstedım yapmaz olaydım ön kapagınıı cıkarmaya calıstım ve nokia yazısının altınaa turuncu tel vardı ekrana yapısık oda yanındaydı vee o koptu sanrım dokunmatik iletkeniydi ve arık telefonumun dokunmatiği calısmıyor hale geldi ve telefoncuya goturdum anlattım ve garantıye gıttı sizce ne olurr :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::vur:vur

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar lutfen yardım acill yaaa :(:(

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat ve alpidinho

mersinmarina

Üye
gözünde büyütme yapılır gelir bir dahada kurcalama :D

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
Yenisini Göndersinler beee :D ama napayım ya wallah üzüldüm arkdaşlar... lutfen dıger arkdaslarımda goruslerını bıldırsınler...

levasinay

levasinay

Üye
bence de uzulme yaparlar ama yenisini gondermezler sanırım

zfr_1

zfr_1

Üye
bencede yapılmaz çünkü sen kapağı zorla açmaya çalışıp dokunmatiği iletkenini koparmışsın müşteri hatası deyip geri yollarlar gibime geliyo.keşke kendi açmaya çalışmadan garantiye verseydin o zaman onlar düzeltebilirlerdi kasa açıklığını...

21sacraments

21sacraments

Üye
yeni dokunmatik takarlar sorun değil ama 50 tlden aşşa olacagını sanmam ben 85 tlye değiştirmiştim :ağlarım:

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
ya para almasınlar zaten 500 kağıt bayıldık :'(

arkdaşlar yaa para alırlarmı garantisi var yaa daha 2 .5 ay oldu alalı ....

off yaa cok moralim bozuk keske karıstırmasaydım akılsız kafam ama kasa acıklıgı cok cok azdı ufacık ufacık ısık sızıyordu oda cok dıkkatlıce bakınca gozukuyorduu gıcıgıma gıttı acıklık karıstrdık ah akılsız kafam ahhh:vur:vur

arkdaşlar bi arkdasımız kesın olarak paraa ödeyip ödeyemeceğimii soyelebılırmı daha 2.5 aylık garantısı war suc bırazda benım ama sızcee _??

Kingmortall

Kingmortall

Üye
garantisi varsa durma hemen garantiye ver kardeşim

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardesım bugun verdım gitti ya sonuc ne olr para almasnlarda aletim dogru duzgun gelsınde ... ŞÜKÜR YÜCE RABBİME

allah Askına yaf gercektın daha net sonuc verecek olan yokmu ne olur ne gider :((

Bitiriw

Üye
Bak güzel kardeşim olabilir insanlık hali sen bu telefona 500 tl bayılmışsın bunu niye verdin ? sıfır die garantisi var die senden ne parası alabilir yaw ayrıca 30 günmü 40 günmü ne gecikirse ya üst modelini yada onun sıfırını yolluyorlar takma kafana olur boyle şeyler gelir yapılmıs halde sıkıntı etme kardeşim.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
allahım bu 5800 'ın derdi hiçmi bitmez yaa

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
eyavvalh kardesım wllh ne dıyım cok moral verdın saolasın telefoncu 10 15 gun ıcerısınde gelır dedii ıns bakalm ya yenisi yada tamir edilmiş duzgun halde gelir daha 2.5 aylık..

allahım bu 5800 'ın derdi hiçmi bitmez yaa
arkdasım yardımcı olcaksan yaz sorunu kendım cıkardım telefonun bı sucu yok

Bitiriw

Üye
Ya sen beni dinlesene yazdk ya msj okusana yaw.

Ferzan

Ferzan

Üye
kardeş telefonu sen açıp kurcaladığın için kesinlikle garanti kapsamında onarılmaz onarılır ama para ödersin bildiğim budur...

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonu sen açıp kurcaladığın için kesinlikle garanti kapsamında onarılmaz onarılır ama para ödersin bildiğim budur...

suc bızım ama ne bilm ınsanlık hali kıl kaptım o acıklıga acıklıkta cok mını mınnacıktı gıcık oldum bırden karıstırdım sonuc bu ahhh ahh :( neyse bakalm sonuc ne olacak para ödersem ne kadar öderimki daha 2.5 aylık telefona

Bitiriw

Üye
Sanmıyorum üst model olsn bnm arkadaşn bi telefonu wardı samsung 2 yıl olduğu için garanti kapsamı onun 1 yıl geçtiği için üst modelleri çıkmıştı ve telefonu 40 gün içinde gelmedi son cıkan ürünlerden yollamışlardı.Ama seninki büyük bir ihtimal 5800xm ürünü sıfır gelir o ekran daha zor yapılır gibi gelior.Bana

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
nası gelirse gelsin tamir edilip gelsinde ucrette almazlar inşallah

Bitiriw

Üye
Orasını bilmiyorum garanti kapsamına girmio die ücret alırlarmı bilemicem kardeşim telfoncuya sor.

ruhtan333

Üye
    Konu Sahibi
ücret olsada ne kadar olur kii ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...