Nokıa 5800 Xm YOKSA 5530 Xm !!!

Sponsorlu Bağlantılar

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
brader herkez kullandığı telefonu övüyor

görgüsüz krolar gibi sonses müzik acıp etrafı rahatsız mı ediceksin 5800 daki ses gayet tatmin edici fazlasınada gerek yok fazlasını istiyorsan teyp taşı yanında

günümüz cağı teknoloji cağı ve gün gectikce ilerliyor şimdi diyorlarki napıcaksın 3g yi ???
aynı fiyat şuanda hemen hemen aynı özellikler 5800 in tek eksik yanı 3mm falan kalın olması teknolojiden uzak kalma bence

bek1905

bek1905

Üye
brader herkez kullandığı telefonu övüyor

görgüsüz krolar gibi sonses müzik acıp etrafı rahatsız mı ediceksin 5800 daki ses gayet tatmin edici fazlasınada gerek yok fazlasını istiyorsan teyp taşı yanında

günümüz cağı teknoloji cağı ve gün gectikce ilerliyor şimdi diyorlarki napıcaksın 3g yi ???
aynı fiyat şuanda hemen hemen aynı özellikler 5800 in tek eksik yanı 3mm falan kalın olması teknolojiden uzak kalma bence
teyp hakkaten güzel bi çözüm hocam :kop::ehe:d::aha::yuru:yuru:yuru

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
Arkadaşlar bencede 3g önemli gelişen teknolojiye ayak uydurmak lazım. Yarın şirketler bi kapış bir rekabete girer aynı e 250 dağıttıkları gibi bi başlarlar 3g bağlantı dağıtmaya üzülürsünüz sonuçta burası TÜRKİYE neyin ne olacağı belli değil siz yinede tedbirli olup en özelliklisini alın yarın birgün fırsat bulursunuz kullanırsınız dış görünüş olarakta pek takmam 6600 ve 6630 telefonları hiç utanmadan kullanmış adamım millet takoz diye dalga geçerdi ben umursamazdım ama bu telefonun tipinde de bi kusur yok gayet şık telefon ben her zaman gücün yanındayım arkadaş tipe bakmıycan samsunglarda da var tip içi boş neye yarar...

cyclonee16

Üye
telefonla piyanistlik yapıcak deilsen tabiki 5800 hem 3g kullanmak için sabancı olmaya gerek yok turkcellde konusma tarifesi uzernden degerlendırılıo... özellik istiosan 5800...

erkara_64

arkadaşlar bence çıkarılan tüm telefonlar kullanıcısına iyi gelir fakat şöyle birşey var mesela bana şirketten hediye geldi konumum gereği bana 3 tane secenek sundular 5800-blacberyy ve ıphone içlerinden 5800 sectim çünkü tüm isteklerime cevap verdi he sorunu varmı var ama napalım artık bence sen telefonu nasıl ve ne şartlarda ve en çok hangi özelliğini kullanıyorsan ona göre tercih yap ve tabiki de cebine göre.3g örneği ise bizim şirkette malları karşı firmaya mail yada başka bir yolla firma müşterilerine göstermem gerekiyor o yüzden 3g benim için olmazsa olmaz bir durum oldu.umarım uzun oldu ama rahatsız verici olmamıştır

bek1905

bek1905

Üye
arkadaşlar bence çıkarılan tüm telefonlar kullanıcısına iyi gelir fakat şöyle birşey var mesela bana şirketten hediye geldi konumum gereği bana 3 tane secenek sundular 5800-blacberyy ve ıphone içlerinden 5800 sectim çünkü tüm isteklerime cevap verdi he sorunu varmı var ama napalım artık bence sen telefonu nasıl ve ne şartlarda ve en çok hangi özelliğini kullanıyorsan ona göre tercih yap ve tabiki de cebine göre.3g örneği ise bizim şirkette malları karşı firmaya mail yada başka bir yolla firma müşterilerine göstermem gerekiyor o yüzden 3g benim için olmazsa olmaz bir durum oldu.umarım uzun oldu ama rahatsız verici olmamıştır
çok açıklayıcı olmş.. bir çok insann kafasındaki şüphe silinecektir bence.. hem artık eskisi kadar çok sorun vermio güncellemelerden dolayı

windows_7

Üye
arkadaşlar ilk çıktığı sıralar aldım 5800 ı üstüne tanımam zaten n97 de s60v5 var 5800 de de ama 5530 daki sistem o değil galiba ben kullamıyom yaklaşık 50 60 program yükledim ve 8 gb tın 4 ü dolu telefonda hiçbir kama yok kameraya gelince açık havada süper ama oda pek ii değil videoda biraz sorun var ama bunları gözle göremezsin bence 5800 vazgeçme sana deseler n97 mi 5530 mu nedersin bence 5800 al sistem n97 ile aynı hatta sürüm güncellemeleri yap daha birçok özellik ekleniyor müzik istiyorsanda 5800 de oda ii bazı arkadaşlar Stero diyip duruyorlar kardeşler Stero istiyorsanız alcanız 5.1 kullancanız telefondan daha ii ne bekliyorsunuz.vazgeçme 5800 dan

orhaan48

orhaan48

Üye
kardeşim kesinlikle 5800 dier arkadaşlar kedinin ciğere ulaşamadığı hesap 5800' a çamur atıyorlar 5530 dicek lafım yok sonuş olarak telefon piyasasının kralı nokıa üretimi ama işlevsellik yani kullanım diyorsan kesinlikle 5800 derim

haytaefendi

haytaefendi

Üye
bnde 2si arasnda kalmstm ama 5800 aldm 5530 da nawigasyn yok glba bildm kdryla bide 3g

61semih

61semih

Üye
Kesinlikler 5800. Müziğe gelince stero'yu napcaksın kulaklığını tak müziği dinle =)
5800 alan hıckımse kulaklıgından memnun degıl berbat bır kulaklıgı var kı 5530 un kulaklığı Sennheiser CX200 le karsılastırılıyor tek eksık 3g kı ben sımdıye kadar kullananı gormedım bende dahıl

--------------- Ekleme ---------------

mail göstermek ııcın 3g kullanacagına ıphone gbı bır makınadan maıl gonderseydınya sanıyesınde 5800 da yolluyo bılıyorum ama bu neye benzıyor hanı renksız ekran telefonla ınternette gezınmekle wifi lı telefonla ınternette gezınmeye benzıyor yapılan ıs aynı olsada işleyış bıcımı cok farklı:kop::oke:

almora_

Üye
belki 3g ve gps şuanda pek işimize yaramıyor olablr ama bundan bir kaç yıl sora o özellikler hayatımza nasıl girecek acaba . ama eğer he ben teelfonu alayım 2 yıl sonra tekrar değiştiririm diosan keyfin bilir:)

mrchakal3

mrchakal3

Üye
5800 :p :p :p

BrOOkLyNiZm

Üye
en temel farkları yazılmış zaten,gps ve 3g nin olmamamısı olarak,biraz daha fikir vermek isterim 5800 ekranı 3.2 inç tir.5530 ise 2.9 dur.Ekranı 16:9 görüşe sahiptir vede 5530 dan daha fazla video formatını desteklemektedir.Ses özellikleri olarak teknik detayların hepsi aynıdır.streo,surround ses vs.5800 bekleme süreside 5530dan daha uzundur.5530 un işlemci hızı 5800 e göre biraz daha yüksektir.sonuç olarak eski bir telefon sayılır(ıphone a karşı çıkarılmıştı)ıphone katili olarakta bilinmektedir.

ekinokss16

Üye
işletim sistemi diye bişi var arkadaşlar 5800 kullanıpta takılmıyo hızlı diye bilcek biri varmı 5530 4farklı hoporlör kullanılıyor nokianın express müzikde kapak olarak kullandığı bi telefonla 3gsi yok die 2 katı büyüklüğünde bi telefon alınmaz ayrıca 5530da gps veri tabanı 64 bit üstünden bağlanıyor 5800 da 32 bit üstünden gps yok diyen arkadaşlara duyrulur.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende 5800 derim

rıdvantas76

Üye
bencede 5530 bende kullanıyorm e çok memnunum 3g myi kullanıpda ne yapacaksınki herkes o 3g yi biraz zor bulur ama tavsiyem 5530xm ...

Üst Alt