nokia 5800 XM-web browser sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

tisana86

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 XM-web browser sorunu
merhabalar.bir hafta önce nokia 5800 aldım.fakat web browserda video izleyemiyorum.dün çok ilginç bir şey keşfettim yalnız.browser kimi flash videoları açıyor kimi açmıyor.youtube,izlesene gibi video sitelerinden ya da last fm den müzik dinleyemiyorum.dün başka bir video sitesine girdim(dizivefilm.com).orda kimi videoy izleyebildim kimini izleyemedim.sonra bilgisayarda izlediğim ve izleyemediğim videolara sağ tıkladığımda adobe flash 10 yazısı çıktı.buna göre browser neden kimi flash tabanlı videoları açıyor kimisi ise açamıyor.(not buarada iki gün evvel nokia uygulama güncellemeden flash lite 3.0 ı 3.1 e güncelledim.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat ve ejder101

nutty001

Üye
arkadaslar aynı sorun bendede var acaba nasıl çozebilirim yardımcı olursanız sevinirim netten bazı videoları özellikle facebook videolarını acamıyorum flaş istiyo neren bulur nasıl yuklarım acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
vtap adlı programı kuracaksınız..

GrabellA

GrabellA

Üye
vtap da çözüm olmazsa telefonu güncelle öylede olmazsa flashı yükselt

infosist

Üye
bolt isimli browser yükleyin

platinyum

Üye
m.skyfire.com dan skyfire web tarayıcı yükleyin

fatih545

fatih545

Üye
Kendim skyfire kullanıyorum. Facebookta falan rahatlıkla videoları açıyor.

cr55

Üye
Arkadaşlar ben 5800 neden video izleyemediğini çözdüm. Bende n95 8gb var ve bunda dailmotion ve youtube sitelerini flash lite 3.0 ile 01.09.2010 bu tarihte hiç sorun yok izliyorum taaki 5800 gibi bir telefonu alıp hata yapana kadar şimdi bu 5800 flash lite 3.1 var ve doğru çalıssaydı 3.0 izlediği videoları izleyebilirdi ve ayrıca 3.1de desteklediği videoları açardı ne yazıkki sadece 3.1li olan siteleri açıyor ben yapabilsem 3.0 geri dönerdim arkadaşlar.ama dahili bileşeni kaldırmak yürek ister

Takipçi Satın Al

Üst Alt