Nokia 5800 XM Mesaj ve Firewall Sorunlarım Hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antijen

antijen

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Mesaj ve Firewall Sorunlarım Hakkında?
Merhaba arkadaşlar,

Birkaç gün önce almış olduğum 5800 model telefonda t9 ile yazdığım mesajı alan kişide tr karakterlerde sorun çıkıyormuş. Örneğin nasılsın olarak yazdığım mesaj nas ils in olarak çıkıyor. Bunun çözümünü sitede aratmama rağmen t9 kapayıp,yazı dilini ingilizce yapmamdan başka bir çaresi yok mudur? Dokunmatik olduğundan manuel olarak yazmak epey zor oluyor da?

Yada bu sürümden kaynaklanan bir sorun mudur v40 sürümünü kullanıyorum v51 'e güncellesem bu problem ortadan kalkar mı ve güncelerken birkaç saniyelik bir internet kopması bu durumu etkiler mi? Kısacası v51'e güncellememi tavsiye eder misiniz?

Konuyu sonuna kadar okuduğunuz için çok teşekkür eder, cevaplarınızı bekliyorum :bilmm

bybilal

bybilal

Üye
v51 güncelle tabiki stabilik daha iyi ve web browser çok iyileştriildi. Hemen geç v40 kullanma. Hatta sana tavsiyem yapabilrsen hackli v51 kullan. Sorunun ortadan kalkar

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim öncelikle kesinlikle güncellemeyi yap derim. Güncelleme şöyle oluyor ki önce internetten dosya indirilir sonra kurulur. Indirmede hata olursa telefona zarar gelmez yani. Sadece kurulum sırasında elektrik giderse bilgisayarın falan o zaman sıkıntı olabilir ki onu da flaşlayarak halledebilirsin sorun olmaz. Mesaj konusuna gelirsek o bende de oluyor. Mesaj ayarlarında karakter desteği var. Sende indirgenmiş seçiliyse tam seç yada tersi bir de öyle dene. Ama bu yöntem isine yarar galiba

antijen

antijen

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle kesinlikle güncellemeyi yap derim. Güncelleme şöyle oluyor ki önce internetten dosya indirilir sonra kurulur. Indirmede hata olursa telefona zarar gelmez yani. Sadece kurulum sırasında elektrik giderse bilgisayarın falan o zaman sıkıntı olabilir ki onu da flaşlayarak halledebilirsin sorun olmaz. Mesaj konusuna gelirsek o bende de oluyor. Mesaj ayarlarında karakter desteği var. Sende indirgenmiş seçiliyse tam seç yada tersi bir de öyle dene. Ama bu yöntem isine yarar galiba

indirgenmiş-tam , ayarlardaki dil ayarlarından tüm varyasyonları denedim bir sonuca ulaşamadım. Güncelleme aklıma takılmıştı internetten update ediliyor sanıyordum . Konuya ilginiz için teşekkür ederim

v51 güncelle tabiki stabilik daha iyi ve web browser çok iyileştriildi. Hemen geç v40 kullanma. Hatta sana tavsiyem yapabilrsen hackli v51 kullan. Sorunun ortadan kalkar

hacklisini kursam karşıya giden mesajlarda tr karakter problemleri kalkar mı?

--------------- Ekleme ---------------

Başka önerisi olan var mı arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt