Nokia 5800 Xm Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Xm Kendiliğinden Kapanıp Açılıyor?
Merhabalar arkadaşlar.
20.12.2009 tarihinde 0 (sıfır,kullanışmamış)olarak almış olduğum Nokia 5800 XpressMusic son zamanlarda sapıttı.
Örneğin;
Menüye giriyorum 3-4 saniye sonra ekran başta mor sonra yeşil sonra mavi gibi çizgili renkler alıyor,telefon komple kararıyor ve yeniden başlıyor.
Bendeki telefon Nokia 5800 XM Kırmızı.Aynı telefonun maviside abimde var,onda bir sorun olmuyor.
Konuyla ilgili açılmış diğer konulara göz attım.Bazı arkadaşlar bataryadan kaynaklı diyor.Ancak telefondaki batarya orjinal,abimdede aynı telefon var,onda neden sorun yok?
Eğer soracak olursanız,
Telefonda kurulu tek bir uygulama var.Oda BrightLight(El Feneri) uygulaması.
Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler...

OğuzcanAbi

Üye
hard format at düzelir

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Bendede vardı aynı sorun. KEndiliğinden geçti :) telefona çok yüklenince oluyodu.

pcwolf

pcwolf

Üye
Genelde son yüklenen uygulamaz yapar bunu, el feneri programını kaldırıp deneyin

gemlikua96

gemlikua96

Üye
ѕαℓνα∂σя;2574634' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar.
20.12.2009 tarihinde 0 (sıfır,kullanışmamış)olarak almış olduğum Nokia 5800 XpressMusic son zamanlarda sapıttı.
Örneğin;
Menüye giriyorum 3-4 saniye sonra ekran başta mor sonra yeşil sonra mavi gibi çizgili renkler alıyor,telefon komple kararıyor ve yeniden başlıyor.
Bendeki telefon Nokia 5800 XM Kırmızı.Aynı telefonun maviside abimde var,onda bir sorun olmuyor.
Konuyla ilgili açılmış diğer konulara göz attım.Bazı arkadaşlar bataryadan kaynaklı diyor.Ancak telefondaki batarya orjinal,abimdede aynı telefon var,onda neden sorun yok?
Eğer soracak olursanız,
Telefonda kurulu tek bir uygulama var.Oda BrightLight(El Feneri) uygulaması.
Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden Teşekkürler...

doğruuu servise kardeşim hiç beklemeee hemenn benimde oluyodu verdim parçalrı değişti düzeldi yalnızz arkadaşların dediği gibi yazılımdan dolayı da yapıyo olabilir ama hard format la filan düzelmezz

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevap yazan herkese sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi gönderiyorum.
Telefonu,telefoncu olan dayıma söyledim,yazılımdan dolayı yapıyor dedi.
3 gün önce kadar hard format çektim,şimdilik sorun yok.

Ancak şimdide başka birşey soracağım. :)
Telefonun altında bulunan sensöz gayet düzgün çalışıyor.Ancak sol tarafında bulunan sensör tam anlamıyla çalışmıyor.Çalışıyor ancak telefonu komple sola yatırmak gerekiyor.Abimin telefonunda denedim,telefon çeyrek konuma gelince sensör devreye giriyor.Bunun için ne yapmam gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt