Nokia 5800 XM Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

dmxburak

dmxburak

Üye
telefonun sol tarafına vurunca kapanıyor

N!rvana

N!rvana

Üye
Bende yeni aldım şimdiye kadar bir problem ile karşılaşmadım 1 kere kapandı anlamadım hiç bir sorunum yok gayet güzel tek sorun ----- Müzik dinlerken cebimdeyken parçayı değiştirmek çok uğraştırıcı... :/

stan_12

Üye
Beyler Birkaç Forum gezdim vede Genelde Pil sorunu olarak öne sürülmüş bende katılıyorum bunlara çünkü tel aldıktan 2 ay sonra şarz aletini bi yerde unuttum ve evde bulunan şarz aletiyle şarz etmek icin bataryayı çıkardım o esnada bataryada bulunan 3 diş bölümü biraz zorlandı bataryayı tele taktıktan sonra 1 günde en az 5 defa kapanmaya başladı... yani telefonunuz kapanıyorsa garantiye yollayın en iyisi normalde 30 iş günü diyorlar ama en gec 2 haftada veriyorlar geri telefonu... :)

tatula38

tatula38

Üye
ben de çok fazla oyun program falan yükleyince reset atıyo:bilmm

futeren

Üye
kardeş bu sorunun kesin çözümü flashtır başka çözümü yok sana önereceğim cfw (telefon kapanıp açılmasını istemiosan ) c6 cfw sini tavsiye ederim asla kapanıp açılmaz ya da symbian belle kullanabilirsin o da asla kapanıp açılmaz sana tavsiyem tele flash atman :naughty:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
1 yıllık konuyu hortlatmışsınız :ehe

MaxipmaN

Üye
sarhoş dolmus yıne :ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye
:ehe

murat.122a

murat.122a

Üye
kardeş bu sorunun kesin çözümü flashtır başka çözümü yok sana önereceğim cfw (telefon kapanıp açılmasını istemiosan ) c6 cfw sini tavsiye ederim asla kapanıp açılmaz ya da symbian belle kullanabilirsin o da asla kapanıp açılmaz sana tavsiyem tele flash atman :naughty:

Tele nasıl flash atılır

Üst Alt