Nokia 5800 XM Kendi Kendine Kapanıp Açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

35bucuk

Üye
--Restart--
Hazfıza kartımı çıkartım 1 gün öyle denedim. Sonuç :ağlarım:
Format attım ve hiç bir program yuklemedim. Sonuç :ağlarım:
V40.0.005 yükledim. Sonuç :ağlarım:
Arkadaşımın bataryayı alıp 2 gün öyle denedim. Sonuç:ağlarım:
Bu yapmadıklarım dısında bişi kaldı mı? Yapmam gereken ne kaldı?
Servise götürmek dısında :hmmm konuyla ilgilenen değerli üstadlar fikriniz var mı?

arkadaşım sen hala inat ediyorsun yaw
götürsene servise... :evet:

seref3478

Üye
Bende v50 de başladı v51 yükledim aynı devam ediyor.Servise göndericem yakın zamanda.

ca_sus

Üye
arkadaşın biri 8 . kez servise yooladım demiş kardeş uğraşma direk tüketici mahkemesine git başvur fatura iadeni al o telefondanda alma bende N73 vardı 5 kere aynı hatadan yolladım yapmadılar tüketici mahkemesine verdim 1 ay sonunda paramı aldım fatura iadeni alıyorsun bu arada bende alalı 4 hafta oldu 5800 birkere ekran karıncalaşır gibi oldu resetledi aradan 1 hafta geçti ovi haritalara girdim 10 dakka kadar dolandım çıktım aynı şekilde tel kendini tekrar resetledi kararsız kaldım devamlı deil 1 ay oldu 2 kere yaptı acaba neden olabilir ben yazılım die tahmin ediyorum yazılım v51 v60 çıkacak diolar onu bekliyorum çıksın yükleyim aynısını yaparsa servise verecem 3 defa gider gelirse mahkemeye verecem

--------------- Ekleme ---------------

...

ca_sus

Üye
arkadaş kimse cevap ta yazmıyor ya

furkan5800

furkan5800

Üye
aynı sorun bendede vardı pc suitin kalıntıların dan die düşünüom yada uygunsuz program yükleiğinizde çözüm ies format atıp bi kaç gün öle denemek bakın olmayacaktır :D

ca_sus

Üye
15 gün önce atmıştım format ama bişi de yüklemiyorum ki olması için neden yok neyse ya bakacaz bi hal sağolasın

emoloki

Üye
benimkide öledi aldığım yere götürdüm batarya yı değiştirdi dişleri tam temas etmiyomuş sonra oldu:oke:

ca_sus

Üye
kardeş 1 hatadır birşey yok şimdilik ama bataryaya baktım gevşek durmuyo ya servise gönderecem birşey yoktur bozarda yollarlar şimdi bkalım tel daha yeni 1 2 kere daha yapsın yolarım artık

mustafaguler27

mustafaguler27

Üye
6630 telefonum var kendiliğinden +3396003964 numaraya kendiliğinden mesaj gönderiyo ve kapanıp açılıyo neden olduğunu bilmiyorum hafıza kartım 1 GB hem telefona format atıyorum hem hafıza kartına değişen bir şey olmuyo bilen warsa yardım etsin arkadaşlar...

colonel66

Üye
:boxBeyler yaklaşık 1 yıldır bu telefona sahibim. bende 2. kez açılıp kapanma sorunundan servise gönderdim.telefonun ekran parlaklığını açıyorum kapanıp açılıyor, rehbere birini kaydediyorum kapanıp açılıyor anlayacağınız bıkmıştım bu yüzden dokunmatik ekranı sinirlenince parçaladım.Telefonu Servise gönderdim. Telefon yeni geldi Ve PArça değiştiğini bildirmişler garanti kağıdında Kapağı değiştirmemişler içinde bir parçayı değiştirmişler. Bakalım ne olacak açılıp kapanma problemi düzelecekmi yazacam size :box

jeshogh

jeshogh

Üye
Telefona program v.b seyler yükledinmi ? Yüklediysen zarar vermis olabilir..

ArdaBozkurt

ArdaBozkurt

Üye
Valla o sorun benimkindede vardi, herseyi denedim olmadi. Gidip iPhone 4 aldim.

yigitemir

Üye
Bilgilendirmeler için teşekkürler. Umarım yeniden başlama sorunumuza bir çare bulunur.

furkan5800

furkan5800

Üye
aynı sorun bendede vardı pc suitin kalıntıların dan die düşünüom yada uygunsuz program yükleiğinizde çözüm ies format atıp bi kaç gün öle denemek bakın olmayacaktır :D

buda doru ama ilk hafıza kartnı biçimle tele format at ardından yazılımı güncelle bi hart format daha bak bakalım açılıp kapancakmı çözüm buuuuuuuuuuu:oke::oke::oke::oke:

harun20062007

harun20062007

Üye
servise gönder arkadaşım hiç ugraşma:oke::oke:

heretr45

Üye
Arkadaslar bende 2 qün once Teli yeni aldim . ayni sorun bendede var benim qünde 1 kere kapanip kendiliqinden aciliyor aldiqim gün internetten tema yükledim . ve ondan sonra bu olayi yasamaya basladim . Sizce ne yapmaliyim ? Nolur Yardim edin .

heretr45

Üye
Arkadaşlar Ben Bu konuyu Arastirdim Ve nokia'nin sitesinde Bu konuya yer verildiğini gordum . Orda Bu şikayetlerimiz dile getirilmiş. Ve nokia yetkilileri bize bu Sorunu nasil halledeceğimizi anlatmiş

Link :

ÖZET : Bu linkten Sorunlarinizi Bulun
Link :

+ Rep e falan gerek yok Sadece Teşekkür Yeter :)

savasx60

Üye
Arkadaşlar benim samsung F480i telefonum var.Hattım vodafone kendiliğinden açılıp kapanıyor. Garantiye götürdüm bişeyi yok dediler.Babamın kartını taktım avea onda kapanmadı dedim heralde karttan yenı kart istedim yine aynısı oldu.Yardım Edebilirmisiniz Lütfen..(Turkcell hattada kapanmıyor.)Benim telefon 3G li bide onu nasıl iptal edebilirim.... yardım nolurrrrrrr..........
Şimdiden tşk =)

Starsley

Sen servise götür onu bence :)

dejavu5555

Üye
mrb arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ben teli yeni aldığımda gelen ekran üzerindeki jelatini yeni çıkardım fakat bana anrmal gelen bişi geldi.xm tuşu varya sol üstte onun ışığı telin ekranına yansıyo dikey olarak baktığımda sizce normal mi sizlerde de var mı böyle bir şey teşekkürler

mrb arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ben teli yeni aldığımda gelen ekran üzerindeki jelatini yeni çıkardım fakat bana anrmal gelen bişi geldi.xm tuşu varya sol üstte onun ışığı telin ekranına yansıyo dikey olarak baktığımda sizce normal mi sizlerde de var mı böyle bir şey teşekkürler

mrb arkadaşlar 5800 kullanıcısıyım ben teli yeni aldığımda gelen ekran üzerindeki jelatini yeni çıkardım fakat bana anrmal gelen bişi geldi.xm tuşu varya sağ üstte onun ışığı telin ekranına yansıyo dikey olarak baktığımda sizce normal mi sizlerde de var mı böyle bir şey teşekkürler

Üst Alt