Nokia 5800 XM Kasma Sorunu .. YARDIM >>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batukl

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Kasma Sorunu .. YARDIM >>
Arkadaşlar telefonum kasma yapıyor.Misal oviden uygulama indiriyorum onu arka plana alıyorum.Bu zamanda müzik dinlerken veya oyun oynarken ( OVİ yüklemeyi tamamlanana kadar ) kasmalar oluyor oyundan cıkarken bazen 20-30 sn donuk kalıyor öyle açık programları görmek için menüye uzun bastığımda 15-20 sn bekleme yapıyor.Yani 2 işlem olunca kasıyor.Bu normalmi yoksa fazlamı kasıyor yardımcı olursanız sevinirm

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
Arkadaşım aynısı bendede oluyor şu işe bi çözüm bulmak lazım ya ben şimdi v60 bekliyom o çıksın yine düzelmesse cfe kullancam..

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
kardeşim kasılması doğal, çünkü arka planda çalışan bir veya birden fazla uyg. kasma yapar.Eğer onları kapatırsan bu sorun ortadan kalkar. :oke: Aslında rahatsız edici bi durum ama yapçak bişi yok.:hmmm

alican-2468

alican-2468

Üye
Aynı problem ara sıra bende de oluyor ancak 1-2 saniye. Uzun süreli bir problem görmedim şuana kadar inşallah görmemde.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde buqun farketim durduk yere kasıyor sonra çaktım ki arkda oyun açıkmışşş

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
DOSTTUM KONUDA AÇIK BİR SEKİLDE BELİRTTTİM BURDAN BAKABİLİRSİN

SilentOne

SilentOne

Üye
eyw...

MaLeTurKa

Üye
tahminimce bu gelistirilmis temalarda etki ediyor bu kasma olayina...

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
o kadar da kasıyosa sen kesin cfw kullan ram ı yüksek olan ben orj trailblazer kullanıyorum aynı anda opera garmin nimbuzz müzik çalar açık arkadaşa mesaj yazıom hiç kasma yok

ZaZuM

ZaZuM

Üye
kasma olayı telefona ne yüklediğiniz veya ne yüklü olduğuna bağlıdır mesela yüksek çözünürlükte bir tema yükleyip birkaç işlemi aynı anda yapmaya çalışırsanız doğal olarak kasar yada telefon ağzına kadar program yüklenmiştir (fw tema oyun program vb) o zamanda kasar

--------------- Ekleme ---------------

bence format atmayı deneyin bende faydası oldu

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
teman önemli tema efektleri hatta bazı duvarkağıtları bile kasmaya sebep olabilir telefonun hafızası dolu olmasın hafıza kartını kullan ama telefon hafızası 30 un atına inince kasma yapıyor (bende öyle) ramblow kullan telefonu hızlandırır bunları yap kasma sorunun azalıcaktır :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt