Nokia 5800 XM im var ama mesaj yazmada sorun yaşıyorum diyenlere kesin çözüm...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nero9898

Nero9898

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM im var ama mesaj yazmada sorun yaşıyorum diyenlere kesin çözüm...
arkadaşlar 5800 xm imizin menüsüne giriyoruz.ayarlar/telefon/dil ayarlarlarına girip yazma dilini english yapıyoruz ve mesaj yazarken kasma sorunumuz ortadan kalkıyor....

Çoğu forum sitesinde araştırdım bu konuyu genellikle güncelleme ile ilgili hatalardan oluştuğu söylüyor ama işin dosrusu karakter desteğinde bitiyor arkadaşlar.türkçe krakterlerde msj yazmaya kalktığınızda kasma oluşuyor.dediğimi yaparsanız isterseniz 10 metinlik bir mesaj yazın en ufak bir kasma oluşmucaktır....

• Beğen
Tepkiler: balyoz61

Lacrymosa

Üye
O sorun aylar önce versiyon yükseltilmesi ile düzeltildi. Şimdi 200 sayfa Türkçe karakterli mesaj yazsan dahi en ufak takılma olmuyor. Siz halâ V20'desiniz sanırım. :)

Nero9898

Nero9898

Üye
    Konu Sahibi
hayır ben güncelleme yapmayan arkadaşlar için geçisi cözüm olarak yazdım...

serkanbb06

serkanbb06

Üye
v50 de de kasıyor bazen telefon

Nero9898

Nero9898

Üye
    Konu Sahibi
yazma dilini ingilizce olarak değiştirsen sorun yaşamassın kardeş.telefonu güncellersende verimli bir sonuç elde edersin...ama dediğim güncelleştirmene gerek kalmadanda aynı sorunu çözebilirsin.yeni güncellemede kasma sorunu yok....

hasbaly

hasbaly

Üye
Aynen arkadaşlar bende v50 kullanıyorum. Gayet güzel. Mesajlarda da kasma diye bir sorunla daha hiç karşılaşmadım.

aporep

aporep

Üye
paylaşım için teşekkürler :)

Thehard

Thehard

Üye
Bende de v51 sürümü var ama bazen mesaj yazarken sağ sol ok tuşu takılı kalıyor ya da bastığım tuşlar sonradan algılıyor..

Scudrox

Scudrox

Üye
Bende de v51 sürümü var ama bazen mesaj yazarken sağ sol ok tuşu takılı kalıyor ya da bastığım tuşlar sonradan algılıyor..

Arasıra silme tuşu da basılı kalıyor. Olur böyle şeyler.
Ben mesaj yazılabildiği için şükür ediyorum

balyoz61

Kapalı Hesap
bnmki hiç kasmıyor bu sene en son çıkanı aldım v9.4 sanırım bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt