Nokia 5800 XM Hız ve Hafıza Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

banane001

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM Hız ve Hafıza Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Dün gece bu saatlerde Nokia 5800XM aldım.Eve geldim Şarja taktıım sonra yaklasık 17.5 saat sonra şarjdan cıkardım.Ama : (.Telefon o kadar yavaşki size anlatamam daha başta pini girerkken bile zorlandım.Kenardaki kamera tuşuna basıyorum en az 5-7 saniyede anca acıyor.Sonra fotoğraf çekiyorum bekliyorum bekliyorum allah allah diyorum ne oldu acaba basamadımmı filan telefonu çevirirken bide bakıyorum foto cekmıs yani yavas.Daha sonra menü bazı uygulamalar derken bide baktım hafıza kartı yok yani telefon görmüyor hafıza kartı yuvasında kart var fakat telefon görmüyor ? Daha hiç hafıza kartına giremedim.Sim kartımı taktığımda rehberde hiç kimse yoktu numaralarımın sim kartına kayıtlı olmasına rağmen.Arkadaşlar sizlerden öneri bekliyorum.Telefonu Teknosadan aldım.Ne yapsam bilmiyorum bu aksam telefonu değiştirmeyi düşünüyorum kısmetse.Sizlerden öneri bekliyorum :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
TeknoSA'dan aldınsa hiç bekleme müşteri memnuniyetine genelde önem veriyorlar. Git ve söyle sorunlarını muhtemelen telefonu değiştirirler. İlk 3 gün içerisinde gitmeye özen göster bugün 2. günün sanırım yarından öteye geçme sakın. Telefonu komple geri iade edeceksen de ilk 1 ayı geçirme %15 kullanım bedeli kesip para iadesi gibi bir olanağı var, kutuya etiket yapıştırmışlardır zaten. Sim Kart durumu ayrı bir durum o bir sorun değil yani Rehberin ayarlarından SımKart hafızasını seçiyorsun öyle düzeliyor.

banane001

Üye
    Konu Sahibi
TeknoSA'dan aldınsa hiç bekleme müşteri memnuniyetine genelde önem veriyorlar. Git ve söyle sorunlarını muhtemelen telefonu değiştirirler. İlk 3 gün içerisinde gitmeye özen göster bugün 2. günün sanırım yarından öteye geçme sakın. Telefonu komple geri iade edeceksen de ilk 1 ayı geçirme %15 kullanım bedeli kesip para iadesi gibi bir olanağı var, kutuya etiket yapıştırmışlardır zaten. Sim Kart durumu ayrı bir durum o bir sorun değil yani Rehberin ayarlarından SımKart hafızasını seçiyorsun öyle düzeliyor.
ya birde şeyi sorucam hız muhabbetinden sonra iice huylandım telefonu kurcaladım baktım made in macaristan yazıyor(ingilizce) bataryadada made in çin yazıyor ne yapabilirim sizlerinkisinde ne yazıyor acaba ?

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
aynısı

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Kardeş Kartı Bi Güzel Biçimlendir Sonra Rehber Ayarlarına Gir Ve Telefon Sim Ayarını Seç Yani 2sinide Göstersin Bukadarı Yeter Heralde Telefonun Kasma Sebebide Hafıza Kartı Olabilir:oke:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Türkiyedeki 5800XM'lerin çok büyük bir bölümü MadeInHungary bataryalar ise hepsinde hiç şaşmadan tüm nokia modellerinde made in china.

banane001

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Kartı Bi Güzel Biçimlendir Sonra Rehber Ayarlarına Gir Ve Telefon Sim Ayarını Seç Yani 2sinide Göstersin Bukadarı Yeter Heralde Telefonun Kasma Sebebide Hafıza Kartı Olabilir:oke:

Evet hafıza kartındanmıs bnm 1gblik hafıza kartını taktım onda iken hersey normal tam benm istetğim gibi fkat telefonun 8 gblik kartına ulasamıyorum.Zaten telefona taktığım zaman okumuyor pcye takıyorum pcdede okumada zorluk cekiyor.Onun caresine bakıcam bir türlü

Türkiyedeki 5800XM'lerin çok büyük bir bölümü MadeInHungary bataryalar ise hepsinde hiç şaşmadan tüm nokia modellerinde made in china.

Valla içim rahatladı.Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için ...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet aynen benimkide öyle tel made in hungary ama batarya made in china

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...