Nokia 5800 xm almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xm almalımıyım ?
merhaba arkadaslar bana dogum gunumde nokia 5800 almayı planlıyorlar internette okumalarıma göre herkes kotuluyor tuşları cok kotuymus dokunmatigi ama bu yorumların hepsi 2009 da yapılmıs 2011 e ait fazla yorum bulamadım nasıl telefondur 5800 xm ? almalımıyım ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
eskidi kardeşim bence paraya yazık edersin direk çöpe at daha iyi daha yeni telefonlara bakabilirsin huawei ideos samsung galaxy mini fit nokia c6 01 gibi :hmmm bide 0 mı alacaksın 2 elmi

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
0 alıcam

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
yok be 5800 bugünden sonra alınmaz 2009 da çıkmış bi telefon

Kingmortall

Kingmortall

Üye

ozaman parayı direk çöpe at hiç uğraşma :oke: zaten 0 500 lira 100 daha koy c6 01 al 50 koy huawei ideos x5 al 5800 almak paranı çöpe atmak gibi bişey

onları alamam diyosan 450 ver galaxy gio al android

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
merhaba arkadaslar bana dogum gunumde nokia 5800 almayı planlıyorlar internette okumalarıma göre herkes kotuluyor tuşları cok kotuymus dokunmatigi ama bu yorumların hepsi 2009 da yapılmıs 2011 e ait fazla yorum bulamadım nasıl telefondur 5800 xm ? almalımıyım ?
sakin ha alma 5800 gercekten kotu kullaniyorum ve biliyorum gereksiz yere para gider birsuru bir dk ya arkadaslar alcak dogum gunumde dedin e simdi biz kotuledik telefonu sen napican arkadaslarina gidip bu telefon cok kotuymus bana c6 alin mi dicen napican biraz garip olur dimi

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
c6 nasıl bir telefon azcık anlatırmısın sende c6 varya :tşk:
ozaman parayı direk çöpe at hiç uğraşma :oke: zaten 0 500 lira 100 daha koy c6 01 al 50 koy huawei ideos x5 al 5800 almak paranı çöpe atmak gibi bişey

onları alamam diyosan 450 ver galaxy gio al android

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 nasıl bir telefon azcık anlatırmısın sende c6 varya :tşk:

8 mp kamerası var(çok iyi çekiyor) hd video kayıt ve oynatma hd oyunları oynayabilirsin ekranı amoled cam kapasitif ekran ve nokia clearblack teknolojisi var çok iyi bi telefon tavsiye ederim dışı ful aliminyum paslanmaz ben memlunum şu anda garantide annaya güncelledim şarj sorunu çıktı

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
5800 ın zamanı geçti. Onun yerine biraz daha verip c6-01 alabilirsiniz...

anılbaran

anılbaran

Üye
hımm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Dostum ben de kullandım zamanın çok güzel telefonuydu ancak şimdi almanı tavsiye etmem kesin likle bir sürü yeni telefon çıktı 500 liraya alabileceğin. Sakın alma..

y n s c n

y n s c n

Üye
Konunun sadece başlığına bakarak cevap veriyorum, 5800 alma hata edersin.. Bu kanıya sende varmak istiyosan biraz araştır :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt