Nokia 5800 Xm Alınır. Mümkünse Temiz :)

Sponsorlu Bağlantılar

okumus_43

okumus_43

Üye
ben kendi kafamdanmı uyduruyorum sence başka işim yokmu sence senin yaşın kadar bu işte tecrübem var benim ayı-n üyesi arkadaşım
yapmışın kardeş ama demekki halen bişiler eksik kalmış bende kullamıyorum nedense fabrikasyon hatas ıyok...

gurkan2008

gurkan2008

Üye
anlamıyorum arkadaşım bende aldım bir kaç ay oldu herkes şikayet ediyor ama ben dua ediyorum.
ben her sene bir telefon değiğştiririm. memnunum.
bence bu şikayetler kullanıcı hatası uygun olmayan proğramları kurup cihazı bozuyorlar.

kakil

Üye
sıfırı buda 1 hafta önce 489 tlydi

evanjelin

Üye
Evet başlıktaki gibi arkadaslar 5800 alacağım. Ancak 2. El alabilirim. Sıfır fiyatı biraz kabarık. Satan varsa konuya ileti atsın. Fiyat konusunu konuşuruz. İl farketmez.
doğruyu söylim ben beş aydır paşa paşa kullanıyorum telefonumu.Ama bi bayan olarak t707'nin bana daha çok hitap ettiğini düşündüm.5800 biraz kalın gibi geldi.Ama telefonu daha eğlenceli hale getirmek için müzik programları,internet videolarını izleme,navigasyon haritaları gibi telefonda eksik gördüğüm herkese lazım olacak şeyleri yükledim.İstenmezse silinebilir orası ayrı tabi.Fiyata gelince ben telefonu 560 tlye aldım kazık yediğimi düşünüyorum :)) 400 de anlaşırız sn de istersen. en olmadı 395 olur malum t707 ucuz bi telefon değil :D

bloode01

Üye
300 tl kardas gel [email protected] 05073699144
fatura nedniyle satıyorum 2yıllık garantisi var 5 aylık makine hemde temiz iş sebebiyle fazla kullana madım zatenistersen iletisime gec tel 05073699144

quaremonte

Üye
350 ye satıyorum ,kutusu kullanım klavuzu dahil hersey mevcut..tum aksesuarlar tam,kılıfı cdsi dahil..tertemiz..garanati devam ediyor.hiç bir eksiği ve çiziği yok..mail atabilirsin,yada msnden ulasabilirsin [email protected]

fuatbmsncom

Üye
yaklalaşık 1.5 aylık telefonumu 400 ytlye satıyorum pazarlık mümkündür. bir çizik dahi yoktur ilk aldıgımda jelatin kılıf yapıştırmıştım bozuk paranın ve anahtarlık gibi metallerin olduğu cepte kullanılmamıştır. güveni sağlayıp telefonu 3-4 gün kullanma fırsatı veriyorum dolayısıyla hatasız bir telefon oldugunu göreceksiniz. Satma sebebim sadece müzik dinlemek için almıştım ama telefon sektörünün çok gelişmiş olduğunu gördüm bütün işimi hallediyorum bu telefonda o yüzden en yüksek modelinin alacam nokia veya samsung .. kutu içeriğinde herşey mevcuttur ..

--------------- Ekleme ---------------

numaramı veriyorum ilgilenenler için 05073577649

harun ipek

Üye
Evet başlıktaki gibi arkadaslar 5800 alacağım. Ancak 2. El alabilirim. Sıfır fiyatı biraz kabarık. Satan varsa konuya ileti atsın. Fiyat konusunu konuşuruz. İl farketmez.[

bende 5800 var temiz orjinal 360 tl ayrıca istersen lg kp 500 cokı de var 250 tl

numaram ara istersen 05558275942

harun ipek

Üye

bende 5800 var temiz orjinal 360 tl ayrıca istersen lg kp 500 cokı de var 250 tl

numaram ara istersen 05558275942[/QUOTE]

karani_kemal

Üye
Ben de 5800 var. Ben 350 ye satıyorum. 0544 763 40 44

asmadangel

Üye
300 e satarım 5444020688 sıfırı 470 kadar düstüü ne 530 u

Üst Alt