sen forumu okumuyorsun galiba..bir kere Nokia kutunun içeriğini azaltmış ikincisi fiyat aşağı çekilip kampanya yapınca hemen fabrikasyon hatası mı oluyor? Koskoca Nokia fabrikasyon hatalı yani defolu ürünleri piyasaya sürecek kadar mı dostum?sıfırı 519 tl şu anda ama şu andaki 5800 larda arıza çıkarma oranı çok yüksek fabrikasyon hatalı hepsi ben sıfırını 2 ay önce 830 tlye almıştım neden bu kadar düştü dersiniz???
Evet başlıktaki gibi arkadaslar 5800 alacağım. Ancak 2. El alabilirim. Sıfır fiyatı biraz kabarık. Satan varsa konuya ileti atsın. Fiyat konusunu konuşuruz. İl farketmez.
ben kendi kafamdanmı uyduruyorum sence başka işim yokmu sence senin yaşın kadar bu işte tecrübem var benim ayı-n üyesi arkadaşım
senin yaşının kaç katı telefon kullandım biliyor musun?ben kendi kafamdanmı uyduruyorum sence başka işim yokmu sence senin yaşın kadar bu işte tecrübem var benim ayı-n üyesi arkadaşım
sıfırı 519 tl şu anda ama şu andaki 5800 larda arıza çıkarma oranı çok yüksek fabrikasyon hatalı hepsi ben sıfırını 2 ay önce 830 tlye almıştım neden bu kadar düştü dersiniz???
kampanyadan dolayı düştü 0 ını 520 den saglarım istersen