Nokia 5800 xm alanlar bakabilir mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KoLeRa(NyZ)

KoLeRa(NyZ)

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xm alanlar bakabilir mi
arkadaşlar nokia 5800 xm alacam ve teknosa yada media markt tan mı almalıyım.hangi mağazada kutu içeriği daha zengin.ayrıca telefonda renklere bağlı bi yazılım sorunu warmı red mi - blue mi yoksa black mi almalıyım.

Lacrymosa

Üye
Öncelikle Türkçe yazın lütfen !

--

Kutu içerikleri aynı olur. Telefonun ilk çıktığı yıl ve bir kaç ay sonraki dönemdeki kutuları şimdiki kutulara göre daha donanımlıydı. Ama o zaman telefonun fiyatı 700 TL'den yüksekti. Şimdi 470 TL ve haliyle kutudan bazı şeyler çıkmıyor. Ben 780 TL'ye almıştım. 6 Ay Müzik, TV Kablosu, Masa standı, Bileklik, Yedek Kalem, PC Suit CD'si, Kullanma klavuzu, 30 TL değerinde Kılıf çıkmıştı kutudan... Şimdi bu saydıklarımdan sadece CD ve Kullanma klavuzu çıkıyor galiba.

Teknosa'dan almayın derim.

Kırmızı ile mavi arasında fark yok, XpressMusic. Gri olanlar "Navigation Edition" olarak geçiyor. Arkadaşımda gri vardı. Navigasyonunu test ettim mavi ile kırmızıdan çok farkını göremedim. Siyah çıkan modeli hiç test etmedim. Nedir ne değildir bilmiyorum.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
benimkisi kırmızı ama navigation edition yazıyor

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Ben TeknoSA'dan aldım alırken Kasa Açıklığı olayını bilmiyodum o durum bende var ama hiçbi sorun yok. Toz kaçmıyor yağmurda ıslandığımda pantolon cebim sırılsıklamdı yine de su buharı gibi bi problem oluşmadı. TeknoSA'dan alırsan CepKask yaptır hatta yeni bir olay daha var TeknoSA'da garantiyi uzatmak gibi bir yöntem. Bunu da yaptır.
Renklerle ilgili birfark yok artık şuna var diyenleri tek tek bulup neler neler yapıcam onlara... Renkler arasındaki tek fark senin zevkin istediğini al alırken kasa açıklığı ve ahizesinde problem var mı diye bak bunun yanında hoperlör sesinde sorun var mı diye kontrol et.

TeknoSA'dan aldığında garantiye verirsen eğer uzun sürede geri alırsın ufak bir problemde bile çünkü garantiye gönderdiklerinde Paravan şirket gibi görüyor Yetkili servis. Bu sadece TeknoSA'da mı var bilmiyorum. Eğer garantiye vermeyi düşünürsen doğrudan NokiaClubCare noktalarından birine ver.

Kutu içeriği heryerde aynıdır.

futbol123

futbol123

Üye
teknosa yada nokia shoptan al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt