Nokia 5800 XM 8 GB-Wi-Fi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XM 8 GB-Wi-Fi Sorunu
Merhaba arkadaşlar...

Bende Nokia 5800 XM 8 GB telefon var şu anda. Evde kablosuz internet bağlantısı var ama ben bunu telefondan kullanamıyorum. Kablosuz ağın varlığını algılayabiliyor ama bağlanamıyor.

Şimdiden teşekkürler...

mstf_l

mstf_l

Üye
ne hatası veriyor onuda soylersen

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
    Konu Sahibi
yardım edecek kimse yok mu koca sitede?

deadlydesire

deadlydesire

Üye
at hard formatı tekrar dene...

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım açıklar msınz?

mstf_l

mstf_l

Üye
evet once soft format dene *#7370# yap telefon acıkken sonra kilit kodunu gir formatla olmazsa hard format at

okeane3110c

okeane3110c

Üye
modem uzaktamı ve duvar flan varmı cok bide modemın yanında dene ve arkadasların dediği gibi *#7370# yap

pasha14

pasha14

Üye
Soft format at öyle bi dene olmadı hard format atmak zorunda kalacaksın modemede bi restart yap fişini çıkart 1 dakika kadar beklet sonra yine tak öylede bi dene ara sıra bendede öyle oluyordu bu şekilde sorunu gideriyordum.

lolaman

lolaman

Üye
aynı sorun benim c5-03 de vardı hala da var :D bide soft format ne işe yarıyor resimleri falan silmiyor degil mi

mstf_l

mstf_l

Üye
aynı sorun benim c5-03 de vardı hala da var :D bide soft format ne işe yarıyor resimleri falan silmiyor degil mi
iki soft format var biri sadece ayarları sıfırlar biri telefon hafızasındaki herseyi siler ve ayarları sıfırlar(benim dedigim) hard format isletim sistemini kaldırır tekrar kurar

hotlock

hotlock

Üye
modeme uzak bi yerden bağlanıyosundur bide yakından dene olmadı bi hard format yolu gözüküyor.

lord135

lord135

Üye
telefonun mac adresini öğren
modemin markasına göre sitesine gir ve mac filtreleme olması lazım alt menülerde telefonun mac adresini oraya yaz gir..

!HaYaLeT!

!HaYaLeT!

Üye
    Konu Sahibi
modem uzaktamı ve duvar flan varmı cok bide modemın yanında dene ve arkadasların dediği gibi *#7370# yap

duvar yok hemen modemin yanında deniyorum.

soft format telefonu fabrika ayarlarına yüklemek oluyor sanırım?

----------Eklendi @ 18:20:01 ---------- Yazıldı @ 17:34:20 ----------

Arkadaşlar sorunu hallettim teşekkürler emeği geçen herkese.

modem arayüzünden telefonun mac adresine yetki vererek sorunu ortadan kaldırdım.

Com1ng

Com1ng

Üye
nasıl çözdügünü anlatırmısın lütfen :( ayrıntılı şekilde olmazsa msnden ulasırsan sevinirim [email protected] :(

gorkitorki

Üye
soft format attim sifirlandi wlana baglandim sozde ama oviye girdim orda ya baglanti hatasi diyor yada bazen wlan wlan agi bulunamadi diyor ne yapabilirim

burakakul

Üye
Arkadaşım bence senin sorunun wlan ağının az çekmesi modemin yakınına gitmeyi dene anladığım kadarıyla bir bağlantı problemi var büyük ihtimalle uzaksın
Doğrumudur ? Yoksa sana önerebileceğim tek şey hard format...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt