Nokia 5800 wlan baglantisini nasil yaparim ?

Sponsorlu Bağlantılar

cukcuk42

Üye
mrb arkadaşlar 5800 xm kırmızı var cfw yükledim. wifi araması yapırum benim modemi bulmuyor sorun tlf dan mı modemden mi yardımcı olurmusunuz. ttnet ve 11820 teknoloji hattnı aradım boş çıktı o kadar kontorlerim gitti lütfen acil yardım. modem HG521

cukcuk42

Üye
arkadaşlar arkadaşın aynı marka ve model modemi taktım kullanıyorum sorun halledildi ama modem ayarlarında arkadaşın kullanıcı adı ve şifresi vardı onları ben kendi kullanıcı adıma ve şifreme uyarladım bi sorun olmaz demi ?????

geredeli42

Üye
hiç biri olmuyor

--------------- Ekleme ---------------

5800 wifi ile evden bağlanamıyordum sonun da yaptım, benim modem zyxel p-660w-tx modeli....
zyxel kolay kurulum programını açıyorsunuz ayarlar-Gelişmiş konfigürasyon diyorsunuz
Ağ-Yerel Alan Ağı-Gelişmiş Kurulum a basın
Herhangi İp Kurulumu kapalı olsun. ben böyle yaptım telden bağlanıyorum artık:oke:

eyvallah reis çok saollasın her türlü yollu aradım ama bulamamıştım. sorun burdanmış Allah razı olsun.

güran1970

Üye
arkadasim selamlar önce wlanin ayarlarina girip telefonunuzun MAC numarasini wlana kaydedmeniz lazim

LossTreasure

Üye
2009'da açılmış fakat görüyorum ki halâ sorun bildiren arkadaşlar var, eğer halâ sorununu çözememiş kimse varsa şunu söyleyim birinci sorun modeminizin frekansı ile 5800 frekansının uyumsuzluğu, özellikle bir kaç yıl öncesine kadar alınan modemler 5Ghz frekansı desteklemekte ve kurarken bunuda otomatik olarak seçmekte daha önceki modemlerde frekans 2.4GHz'di ve sorun yoktu, şuan öncelikle yapmanız gereken modeminizin muhtemelen kablosuz ağ ayarları bölümünde bulunan frekans aralığını 5GHz'den alarak 2.4 Ghz olarak kaydetmeniz, Ayrıca hali hazırdaki pek çok wireless printer da 5Ghz'de çalışmıyor...

- - - Eklendi - - -

Aşağıdaki yorumlara bir bakıver..

Bedri775

Üye
Modeme ilk defa bağlanırken şifreyi yanlış girerseniz internete bağlanamassınız. Daha sonra tekrar bağlanmak istediğinizde telefonunuz size modem şifresini sormadan ilk girdiğiniz yanlış şifreyle bağlanmaya çalışır. Şifre yanlış olduğu için yine bağlanamassınız...Çözümü forumlarda aramaya başlarsınız fakat okuduğunuz her şeyi denemiş olmanıza rağmen yine bağlanamassınız. Olaylar böyle devam eder.
Buradan (Ayarlar-bağlantı-hedefler-internet-seçenekler) modeminizin ismini sildikten sonra modeme ilk kez bağlanacakmışsınız gibi çevredeki wlan ağlarını arayıp modeminizi tıkladığınızda şifre isteyecek. Modeminizin şifresini doğru! girin. Bingo :) Yaptım oldu.