arkadaşım önce hatayı kendinizde arayın!yav verdiğiniz linkleriş bi kontrol edin gibi link veriorsunuz bu şekilde yapacaksanız hiç bi yükleme yapmayın şu siteye
en kısa sürede düzelticem emin ol hafta sonunu bekliyorum v2 gelcek inşgörsel açıdan başarılı ama bazı eksikler var radio da ovi magazan den bazı programları yükleniyor ama açmıyor daha önce sinuse yüklüyüdü ama o da ço başarılı şarj gayet güzeldi efek olsun hız olsun güzeldi
ama radio sorunlu olunca yeniden yükledim senin fw dikkatimi çekti güzel ama eksikler var
hala düzeltirsen sevinirim yinede emek hacamışsın eline saglık
güle güle kullanteşekkürler
sağlam linkleryav verdiğiniz linkleriş bi kontrol edin gibi link veriorsunuz bu şekilde yapacaksanız hiç bi yükleme yapmayın şu siteye
arkadaşım önce hatayı kendinizde arayın!
verilen link saglam ve çalışıyor
diyelimki çalışmıyor arkadaşımızı daha nazik bir şekilde
link hatalı linki yenilermisin diye uyarsak daha iyi olmazmı
arkadaşımız hiç bir üçret almadan zaman ve emek harcayarak birşeyler üretmeye ve yapamaya çalışmış
lütfen yapanın hevesinide kırmayalım
hatalarını yazalımki daha iyisini yapsın
buyurun linkin saglam olduguna dair resim
bende olmuyor ama iki kişi öle demiş el atayorumdostum tuş kılıten sonra ekran harıç ısıklar acik kalyor tek sorun bu.
seçiliyo mesaj sesi bir format at.oke:ya kardeş mesaj sesi seçemiyorum :S
hafta sonuna kadar yayınlayacakmısın?
hafta sonu bitti yayınlamıcaksın sanırım

elbette gelicek hemde güzel olarak ama düğünü girdi araya uğraşamıyorumbence v2 bekletabi gelirse
![]()
şuan azcık uğraştım ram 56 mb oldu artırmaya ve yeni modlar koymaya başlıyorumne gibi sprunları var denemek istiyorum ama önce sorunlarrını öğrenelim![]()
bu hafta olmadıhafta sonu bitti yayınlamıcaksın sanırım
açılıyoellerine sağlık
diğer fw lerden bi kaçını denedim hiçbirinde tel açılmadı
inşallah bunda açılır