nokia 5800 windows 7 edition v2.0 [04.05.2011] by oguzhan16

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ilginç bir fw olmuş.degişik fikirleri severim.teşekkürler...:D

• Beğen
Tepkiler: byhayat

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
teşekkürler ram biraz düşük geldi bana :ehe emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: oguzhan mobile
btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
bu windows 7 teme aynısı bende de var

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yazmışım düzeltiyim aktif notlar kalkmamış

eoner

eoner

Üye
Dostum öncelikle ellerine sağlık süper bişe yapmışsın çok saol..

bugun attım sorunsuz fakat sensör açık ve telefonu yana çevirirken dönmüyor, ayrıca kısayol butonuda çalışmıyor. onuda halletseydin harika olurdu...
iyi çalışmalar....

birde tam ekran klavyesi çalışmıyor...

• Beğen
snuriarslan

snuriarslan

Üye
İndirmeliyim.

• Beğen
eoner

eoner

Üye
dostum çok özür dilerim telefona restat atınca düzeldiler bitek sensöz çalışmıyor...

• Beğen
elkusta

elkusta

Üye
bende yüklemeye çalıştım jaf rofs2 dosyasını görmüyor yeşil lambayı yakmıyor ve işlem başlamıyor aynı jaf ile başka fw yükledim jafda sorun yok görünüyor teşekkürler :off:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bende yüklemeye çalıştım jaf rofs2 dosyasını görmüyor yeşil lambayı yakmıyor ve işlem başlamıyor aynı jaf ile başka fw yükledim jafda sorun yok görünüyor teşekkürler :off:

rofsu nasıl görmüyor eğer kastettiğin c0r sa uzantısı c00 olabilir onu c0r yapcan ama rofsu görmesi gerek onu görmüyosa bilemem

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
dostum çok özür dilerim telefona restat atınca düzeldiler bitek sensöz çalışmıyor...
ayarlar-telefon-sensör ayarı-döndürme kontrolü-oto. ekran döndüe tik koy bu kadar! başlangıçta kapalı olarak ayarlandı.

----------Eklendi @ 17:34:17 ---------- Yazıldı @ 17:28:33 ----------

bende ve diğer yükleyen kişilerde bir sorun yok. trekrer indir belki internetinle alakalıdır bi kişiye daha öle olmuştu ondada rar hata vermişti yeniden dene jaf olarak dene:oke:

PriZm

PriZm

Üye
windows 7 'e En Çok benzeyen Fw!

HEY! Bu Benim Sloganım!:off::ehe:ehe:ehe

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
Ayrıca konuyuda direkt aynısını geçirmişsin maşallah.Resimler hariç:hmmm:ehe

• Beğen
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
unalresul

unalresul

Üye
teşekkürler

• Beğen
eoner

eoner

Üye
dostm ALLAH ne muradn varsa versın. Cok guzel birşey. bse soracam tuslar kıltlykn yesıl , krmzı ve kısayol dügmesi yanak kaliyo ısık bldrmlrdn kaptmda ıse yaramdı bıde ebuddy atm yuklendı ac dıyrum acmyr neydn kaynaklı ı çalsmalar...

• Beğen
ilyassss

ilyassss

Üye
görsel açıdan başarılı ama bazı eksikler var radio da ovi magazan den bazı programları yükleniyor ama açmıyor daha önce sinuse yüklüyüdü ama o da ço başarılı şarj gayet güzeldi efek olsun hız olsun güzeldi
ama radio sorunlu olunca yeniden yükledim senin fw dikkatimi çekti güzel ama eksikler var
hala düzeltirsen sevinirim yinede emek hacamışsın eline saglık

Üst Alt