Nokia 5800 video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
142142

142142

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 video sorunu
Arkadaşlar sorunumu kısaca anlatmak istiyorum Nokia 5800 xm de video izleyemiyorum.Youtube tarzı sitelerden pc ye indirip telefona atıyorum bazılarını izleyebiliyorum bazıları açılmıyor heryerde baktım internetten video izleyemeyen arkadaşlar var ben kendi telimdeki videoları izleyemiyorum bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Converter den çevirerek at videoları örnek program . Total Video Converter önerebilirim.

142142

142142

Üye
    Konu Sahibi
ama işin garibi bazılarını açmıyo mesela 10 tane video attıysam 7 tanesini açıyo

--------------- Ekleme ---------------

Converter den çevirerek at videoları örnek program . Total Video Converter önerebilirim.
dediğiniz programı indirdim çeviri yapıcam nokia tellere giriyorum 5800 yok nasıl çeviriceğimi anlayıtsan çok iyi olur

--------------- Ekleme ---------------

tamamdır çevirdim ve telde oynattı çok teşekkür ederim

akn_55

Üye
6600 formatına çevir açıyor :)

tutsak241

tutsak241

Üye
slm arkadaşlar benim sorunumda aynı face de youtube de kavun.com daki videoları seyredemiyorum ne yapmam lazım önerdiğiniz program varmı yardımcı olursanız sevinirim saygılar...

aligullu1988

Üye
bende aynı sorunla karşı karşıayım adamlar çatır çatır seyrediyor ben bakıyorum sadece nokia 5800 kullnmak gerçekten sabır işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt