Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşallah nokia 5800 a güncelleme sayesinde yükseltir sürümü ben inanıyorum ki güncelleme sayesindeişletim sistemi değişir
pyst34
Üye
herkez bol bol mail atsın nokia ya belki olur isdedikleriniz bende çok istiyorum ilk olarak ADOBE FLASH PLAYER istiyorum tam destekli yani 5800 la wireless ile bağlanıp internete girdigimde filim sitelerinden filim izlemek istiyorum mesela ama açmıyor artı şu çok bahsedilen SYMBİAN^3 işletim sistemide olsa doyma keyfine artık telefonun
ibrahimibil
Üye
vallah ben bu konu hakkında benzer bir yorum yapmak istiyorum örn. win mobile bile atılıyormuş ama yabancı forumlarda yazıyor ama ing yetersiz olduğu için bakamadım
vallah ben bu konu hakkında benzer bir yorum yapmak istiyorum örn. win mobile bile atılıyormuş ama yabancı forumlarda yazıyor ama ing yetersiz olduğu için bakamadım
herkez bol bol mail atsın nokia ya belki olur isdedikleriniz bende çok istiyorum ilk olarak ADOBE FLASH PLAYER istiyorum tam destekli yani 5800 la wireless ile bağlanıp internete girdigimde filim sitelerinden filim izlemek istiyorum mesela ama açmıyor artı şu çok bahsedilen SYMBİAN^3 işletim sistemide olsa doyma keyfine artık telefonun
Sen çok akıllısın dimi. Boş 40 MB RAM'le youtube'da video izlerken atıyor, galeride film izlerken kasyıor; bir de internetten film seyredicek. Symbian^3 koy telefonuna da sonra menüye girebilmek için 4 saat beklersin. Symbian^3 koyup da napıcan? HD Oyun mu oynican? Şaka gibi bir insansın ya
bthn_997
Üye
çok azimli insanlarsınız ya
utanmasanız güncellemeyle sense arayüzü gelsin htcye mail atın bi sürü nokia'yla ortaklaşa bize sense arayüzü versin filan diceksiniz ama