Nokia 5800 ve N97 için Tam 7 tane Dini Program....

(merhabalar. güzel paylaşım için teşekkür ederim.qur'an programını 5800'a kurduğumda yükleme hatasız tamamlanıyor. ancak çalıştırmak istediğimde "application expired" hatası alıyorum. çözüm öneriniz var mı?)//22:29

önceki sayfaları tararken başka bir arkadaşa tarihi geri alıp kurmak önerilmiş. bunu uygulamak için programı silmek istediğimde programı silemiyorum şimdi problem bu

kol@j

Üye
abicim allah razı olsun
ve daha buna benzer iyi niyet ve teşekkür dileklerini kabulo et
emeğine sağlık

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım iyi günlerde kullanın..

boomber

Üye
nadir kardeşim öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ederim. daha evvelde asga'ya ait gps'li namaz vakit tayini programını kurmuştum. Ancak program kuruluyor. bir kaç defa giriyorum çıkıyorum/ bir iki vakit kullanıyorum, sonrasında açmaya kalkıştıgımda açılır-açılmaz kapanıyor, ekranını dahi göremiyorum.( opda'dan sertifikaladım. Kurulum aşamasında hiç bir problemle karşılaşmadım. sadece istedi hepsine 0 (sıfır) girdim ve de kabul etti. )

bu programında bir kaç tane ses dosyasını indirip denedim fevkalade güzel bir çalışma olmuş. ama yukarıda belirttiğim problemden dolayı kullanamıyorum. böyle sörunla karşılaşan ve çözen bir arkadaşımız varsa yardımlarınızı bekliyorum.

sağlıcakla...

not: telefon 5800 xm

hacali

Üye
emek veren kardeşime candan teşekkürler bir boşluğu doldurdunuz selam ve dua ile....

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı günlerde kullanmanız dileğimle..

Allah razı olsun, böyle konularla insanlara faydalı olup hayır duası olmak çok güzel...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

Allah razı olsun kardeş çok harika bir sunum.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..5800 ve N97 de işe yarayan tek Kur'an-ı Kerim programı..

kardeslerim bu nun süresi geçyi diyor ne yapmam lşazzım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurarken telefonun tarihini 1 yıl geriye alın..

sdtbsr

Üye
Arkadaşım Allah razı olsun.

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

nokia 5800 için olmuyor sertifika hatası veriyor neden?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikaladın mı peki?