georgenet
Üye
-
Konu Sahibi
-
mrblar arkadaşlar bugun saat 9:45 de nokia temsilcisi aradı beniii şuann v60 betası cıkmış durumda denemeler yapılmakta ve söyledigi özelikler şu bı kactanesini yazıcam radyo da düzeltime n97 ev teması sansörlerde iyleştirme wlan performans dokunmatikde iyleştirme vs vs bi kac tane daha söyledi hatırlamıyorum yenı gelicek özelikler bunlar olucak ve ne zaman cıkıcak hakkında bi bilgiye sahip deiller..ve söyledigim bı konu daha var dı eylül ayında filan cıkıcak söylediler acaba dogru mu dedigimde hayır mumkun deil cunku bizim elimize öyle bi bilgi ulaşmadı..ve şuan 5800 deneme yapıyolar beta sürümünü... diyeceklerim bu kadar artık siz duşun eyluldemı cıkar yoksa bu ayın sonunda yada agustosdamı allah bilir ..grşz hoşcakalın...
yani varyaaa iyiki 5800 cıktı fiyatı 450 tl indi ne yapmaya calışıyosunuz anlamıyorum kii.her istediginiz programları habire neten gezınmeler muzık dınlemeler radyo dınlemeler dakıkka başı telefonu acıp kapamalar olursa bırak telefonun cökmesi dua et elinde patlamamış ben 8 ay dır almışım 630 tl yemın bıllah tık demedi şarjı 3 gun gıdıyo tek sıkıntı kamera işte video ızlemem gırmemde zaten neyse sen v60 bekle gidip format at telefonu satı ver kendıne o parayla pc al belki ozaman işine yararr) ıstedıgın muzıklerı ata bılır programları kura bılırsın telefonu pc sandınız her dıledıgınızı yukluyosunuz normaldır cok normall ))
bu telefona bırak v60 ı v500.008 gelse bu telefon adam olmaz
arkadaşım bilip bilmeden yorum yazma bu telefon bi smartphone bunların istenmesi bu tel. den çok normal bişey zaten artık bilgisayarlar smartphonelardan daha düşük bir kategoride yer alıyor smartphonelar daha kullanışla pratik ve aynı özelliklere sahip önce nokia kullan biraz sonra bi daha yaz foruma ilk nokia kullanışın bu heralde bi n73 filan kullanmamışsın sen hiç...
bu telefona bırak v60 ı v500.008 gelse bu telefon adam olmaz
4 tip insan vardı....
1.si 5800 üzerinden nokiayı kötülüyenler
2.si 5800 kullanmayı bilmeyenler
3. sü 5800 ı kullanamayıp samsung u iyileyenler
4. sü çevresine iphone u olup hava atanlar(forumda iphone kullanan arkadaşlar alınmasın sözüm meclisten dışarı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?