nokia 5800 v60 internet tarayıcısı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 v60 internet tarayıcısı sorunu
arkadaşlar 5800 ı v60 a geçtikten sonra yeni tarayıcı geldi fakat yeni tarayıcıda gizlilik bilgilerini sil diye bi seçenek yok yani intenete girdikçe telefon hafızasındaki boş alan azalıyo önceki tarayıcıda gizlilik bilgilerini sil diyince hafıza yine artıyodu bi bilgisi olup yardım edebilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim

bulent35x

bulent35x

Üye
ayarlardan gir orada gizlilik ayarları

• Beğen
Tepkiler: mehmetakif005
Symbianist

Symbianist

Üye
Xclear kullan iyi temizler

• Beğen
Tepkiler: mayadrom ve mehmetakif005
nightmare53

nightmare53

Üye
kardes bunun için sertifika hatası olmayan en iyi program netqin mobile guard..sadece çöpleri temizleme işi de yapmıyor..birçok özelliği var :oke:

• Beğen

rapseniz

Üye
tarayıcıya gir sağ alt köşedeki iki ok vraya tıkla ayarlara gir gizliliğe tıkla oradan gizlilik verilerini sile gir orada tümünün üzerine tıkla silinsin mi diye soruyor evet de silinsin :)

• Beğen
mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcıya gir sağ alt köşedeki iki ok vraya tıkla ayarlara gir gizliliğe tıkla oradan gizlilik verilerini sile gir orada tümünün üzerine tıkla silinsin mi diye soruyor evet de silinsin :)
sağolasın ben ordan sadece ayar yapılıyo sanmıştım ama nightmare53 ün dediği program da aynı işi görüyo ve de çek güzel bi program her telefona lazım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt