Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar orda orjinal sitede v4 var yani yenisi daha güzel onu kurun gayet başarılı bir modifiye v3.5 in yenilenmiş hali
majorx
Üye
var ama ben bi türlü dowloand linkini bulamadım paylaşırmısın
kagandeniz
Üye
buyrun arkadaşlar sitesinden indirdim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mustafaaydin90
Üye
yanlız ben 1 haftadır v4 ü kullanıyorum mesaj yazarken kasılmalar oluyor ve şarjdayken veya oyun oynarken uygulamalarla uraşırken telefon acayip ısınıyor
Rich4arD
Üye
Peki bu firmware deki değişiklikleri neden konu içerisinde belirtmediğini sorabilirmiyim ?
emretwoolf
Üye
8hs çıkmış.ingilizce olarakta nasıl kurulacağınıda anlatmışlar fakat biri yardım edebilirse bizde kurabiliriz. resmi siteyi tercüme edip buraya ekleyebilecek varmıdır acaba?
maho0920
Üye
link çalışmıyo
haLucq
Üye
Ben Şimdi Yeni Sürümü Paylaştım Yetkili Arkadaşlar Konuya Onay Verirse Yeni Versiyonlarınızı Yükleyebilirsiniz
everest11
Üye
lınklerde sorunmu var kontrol et
zubo_89
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indiremyom yardımcı olabılırmıınız ....
efemko
Üye
ya hacam su jaf la telefonu baglayamıyorum ınf e basınca "error reading info... " die bı hata veriyo sorun ne annamadm
uydu
Üye
tebrik ederim ama extra pek birşey yok sadece ev ekranı eklenmiş.
fatih982
Üye
bir zamanlar kullanmıştım güzelbir fwdir
mardok
Üye
teşekkürler biraz sade ama iyi
By Y@VUZ
Üye
Teşekkürler
constantineswat
Üye
arkadaşlar biri şu konuyu tam paylaşsın yada verilen dosyaları paylaşsın orjinal siteden hiç bişi alamadım...lütfen...a