...:::Nokia 5800 v50 Modifiye Firmware Pirated v3.5 (Hacked) ---Türkçe:::...

Sponsorlu Bağlantılar

suatkah

suatkah

Üye
    Konu Sahibi
...:::Nokia 5800 v50 Modifiye Firmware Pirated v3.5 (Hacked) ---Türkçe:::...

..:: ::..

FIRMWARE YÜKLEME
1) aracılığıyla orjinal firmwarei indiriniz.
2) Yukarıdaki linkten rofs2 ve rofs3 dosyalarını indiriniz.
3) Yukarıdaki linkten indirdiğiniz dosyaların ismini orjinal firmare dosyalarının ismi ile değiştiriniz. Linkteki dosyaların isimleri; RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V22 ve RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
Örneğin : Eğer indirdiğiniz rofs2'nin ismi RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V02 ise, dosyanın ismini, RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V22 den RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V16'ya çeviriniz...
(aynı işlemi rofs3 için de yapınız)
5) indiriniz.
6) JAF kullanarak Flash atma işlemini tamamlayınız

Not: Alıntıdır...

• Beğen
Tepkiler: constantineswat, By Y@VUZ, volkanvolkan35 ve 8 diğerleri

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkkürler...15mb oldugu için siteye ekleyemiyoruz kusrabakmayın...

ByOrkO

ByOrkO

Üye
jafı bir türlü açamadığım içn şmdi phoenix i indiriyorum onunla yükleyeceğim inş ellerine emeğine sağlık kardeş.Fakat bu romda neler var biraz açıklarsan sevinirim....

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşm ''Flash files are corupted or missing'' hatası veriyor jaf??

şuan yükledim fakat ev ekranı temasında soldaki o uzun barı bulamadım nasl yapıcam?*

tamamdr biraz uğraşınca hallettim güzel bi rom teşekkürler...

olcay.bozdemir

Üye
forumdaki en güsel modifiye dosyası bu :D fevkaladeninde fevkinde xD bu arada vodafone homescreen kullanamayanlar bu frimewire kursunlar. cihaz açılınca ilk bu görüncek.

ahmet.kuzgun

Üye
arkadaşlar eğer windows7 kullnıyor ve jaf ile hata alıyorsanız yapmanızgereken şu:
1. si jaf üzerine sağ tık özellikler sekmesinden xp sp2 seçin.
2. si phoenix kurulumunda otomatik yüklenen nokia cable driver paketini yükleyin sorunsuz işleme devam ediliyor.

tecman

Üye
Ben dedim yabancılar bu işi iyi yapıyor :)

emretwoolf

emretwoolf

Üye
bunu yükleyen var mı birazdan yüklemeyi düşünüyorum ingilizce forumunu okumaya çaışıyorum şuan

aa yalniz o sitede pirated 4.0 cikmis:D biraz yardimci olunda 4.0ını yükleyelim.

Tracy35

Tracy35

Üye
EveT Güzel bende Siteyı ratadım Bıraz GüzeL Bişi Ler var

olcay.bozdemir

Üye
ben dün kurdum.gayet güsel ve stabil çalışıo. yükleyince içinde ev teması olarak vodafone'nnkini kullanması çok iyi olmuş. program olarak yüklemede veyahut çalıştırmıa da bir sorunla karşılaşmadım :))

bcankk

Üye
Türkçemidir ?

byibo

byibo

Üye
keşke biraz bahsedilseydi modifiyede ne gibi özellikler var bunu bilmemiz daha ii olurdu...

tecman

Üye
keşke biraz bahsedilseydi modifiyede ne gibi özellikler var bunu bilmemiz daha ii olurdu...

orjinal sitesinin linkini vermiş arkadaşımız oradan videolara bakabilirsin ben yükledim çok güzel olmuş
belkide sitedeki en güzel yazılım diyebilirim hatta burada FW yayınlayan bazı arkadaşlar o siteden faydalanmış kendi yazılımlarını yaparken

Chatlack007

Chatlack007

Üye
Güzel olmus saol

atakancoskun

Üye
arkadaslar ben kurdum ve tamamen turkce deıl .

hackledım ama telefon acılıyo yüklenıyor yazısı cıkıyo ve öle kalıyo,sonra ekran kararıyor ve tus kılıdı ıslemıyor.ve kasılıyo telefon daha sonra ev ekranı teması yok oluyo.

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
bn kurdum geçişler pek güzel deil ama emeğine sağlık

koray1202

Üye
hackledım yalnız genel bı sorunmu bılemem ama hafıza kartında kı muzıklerı muzık playerda goremıyorum sankı bı eksıklıkler var gıbı arkadaslar bılgınıze

kendı kendıne gozuktu muzıkler sorun cozuldu anlamadım valla

teamera05

Üye
yükleyelimmi çünki telden anlamaan birileriyiz bişey olursa şey gibi kalırız ortada :D değerse deneyecem bende :)

koray1202

Üye
simdide orange ev ekranı teması gıttı bence sorunlu bı fw hıc gerek yok bende degıstırıyorum zaten

emretwoolf

emretwoolf

Üye
şimdi söle söleyeyim.
biraz uanık olun aklınızı çalıştırın:P
ben daha konunun altına mesaj yazmışım bi okuyun önce.
bunun 4.0 versiyonu yabancı sitede var.
onu indirip kurun.
farklılıkları söyleyeyim ben kurdum daha o gün.
vodafone teması muhteşem bişey anaekrandan herşeye ulaşabiliyorum.
daha önceden basmatik olan 5800ım şimdi dokunmatik oldu.yani hassaslaşti ki bu da çok büyük bi güzellik bence.
hackli oldu zaten ve içinde gelen bikaç program gerçekten her 5800da olması gerekken programlar.. benden bu kadar

swars

Üye
win 7 32 bit niye calısmaz bu programlar kafayı yedim ya yokmudur calısan jaf maf neyse ya

Üst Alt