Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

karakule1500

Üye
kardes kesinlikle emegine saglık cok guzel ve kolay anlatılacak bir bicimde anlatmıssın tesekkür etmemek buyuk bir emek hırsızlıgı olur ama bende bircok insan gibi hellox bekleyecegim belki risksis ama zaten bu sürümle gelen yeni seyler yok cok fazla zorunlu bir sürüm degil o yuzden beklemek en iyisi bence

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu an için geçerli en iyi ve en basit hack yöntemi bu. Helloox'u da henüz bi gelişme yapmadı bu hack yöntemini tavsiye ediyor. Sitesinden bakabilirsiniz. Bu yöntem sandığınız gibi zor ve riskli değil. Defalarda kendi telefonumda uyguladım.

Hatta şu an naviden inddirdiğim orjinal nokia dosyasını editliyorum bir çok ek özellikle kurulacak örneğin açılış ekranı değişik olacak, direk türkçe olarak açılacak, Ovi maps memory cardda kurulu gelecek, hış geldiniz ekranı ve my nokiaya sms olayı olmayacak. Bir çok yazma dili olacak (Rusça, arapça vs.) daha fazla tel hafızası ve daha fazla ram olacak... Bir kaç günü tamamlayıp paylaşırım.

Jaf dosyasında herhangi bir virüs yoktur.

Mavi ya da kırmızı sürüm farketmez sadece tema farkı var. Sorunlarınız için elimden geldiği kadar cevap yazmaya çalışacağım. Şimdilik görüşmek üzere.

kimyaci97

kimyaci97

Üye
eywallah kardeş. çok güzel anlatım.

umitaskin84

umitaskin84

Üye
Valla bukadar şeyi eksiksiz yapmak sonrada hack olayına girmek bilmiyorum düşündürüyor beni.
bu arada bir arkadaş yazsın da okuyalım hack olunca ne özellik kazanacak makine benimle sohnet mi edecek :) en fazla 2tane daha proğram kurabilirim ben bukadar uğraşa deyeceğini sanmıyorum.
uğraşa değil riske diyeceksin..:pro:

cagdascc

Üye
kardeşim sana göre değmez bana göre değer bizim millet her şeyden korka korka yaşamaya alışmış vaz geöin artık şu korkulardan.risk diye bi şey yok ya o kadar adam denemiş bi tanesi tel. bozuldu diyomu. ben aynen anlatıldığı gibi yaptım oldu .arkadaşlar emek vermiş çok sağolsunlar benim çok işime yaradı.

tibet53

Üye
Dostlar, bende dün itibariyle hacklerdim teli, süper , sorunsuz. Ama tek sorun rompatcher içindeki patchleri her seferinde çalıştırmak gerekiyor. Bunun çözümü vardı sanırım. Biri yeni rompatchler linki verebilir mi? Sorun olmayan rompatcherı?

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar, bende dün itibariyle hacklerdim teli, süper , sorunsuz. Ama tek sorun rompatcher içindeki patchleri her seferinde çalıştırmak gerekiyor. Bunun çözümü vardı sanırım. Biri yeni rompatchler linki verebilir mi? Sorun olmayan rompatcherı?

Üsteki konularda var. Tekrar kur, otomatik başlayacaktır.

tibet53

Üye
Üstad aradım ama bulamadım, varsa hazır elinde bi uploadlasan süper olur. Bu arada eskisini silip bu yeniyi yükleyeceğim değilmi?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

rompatcher kendı sıtesı son surumuu

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
erdem3113

erdem3113

Üye
hecking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows Vista 32-bit
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE

orda Go diyince bu hatayı alıorum nolur yardım edin ...:ağlarım:

ayrilik

ayrilik

Üye
    Konu Sahibi
hecking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows Vista 32-bit
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE

orda Go diyince bu hatayı alıorum nolur yardım edin ...:ağlarım:

Yönetici olarak çalıştır olmadı XP yüklü bi bilgisayarda dene.

.exeleri uyumluluk modundan XP olarak yapıpta deneyebilirsin.

innocent.46

innocent.46

Üye
xp uyumluluk modunda çalıştır

erdem3113

erdem3113

Üye
sorunu buldum jaf exe yüklü değil linkini atarmısınız acaba rapidden indiremiorum

innocent.46

innocent.46

Üye
1. Download JAF 1.98.62.exe

2. Download JAF PKEY Emulator v5.0

erdem3113

erdem3113

Üye
rapidden inmior

innocent.46

innocent.46

Üye
usta free üyede indiriyosan çok dolu gece yarısını bekle

--------------- Ekleme ---------------

win 7de bu programlar sorunsuz çalışıyor mu? hack yapmak için. bu akşam deneyeceğim de.

emülatörü sadece xp sp3 uyumluluk modunda çalıştırman gerekiyor win7 kullanıyorum tek sorunu bu oluşturmuştu bu şekilde çözülüyo kolay gelsin

erdem3113

erdem3113

Üye
12 den sabah 11 e kadar denedim indiremiom :ağlarım:

innocent.46

innocent.46

Üye
bu siteye kayıt ol bu başlıkta hem link verilmiş hemde sitenn serverına yüklenmiş durumda jaf.exe 4 part var hepsini indir kardeş ??

erdem3113

erdem3113

Üye
bu siteye kayıt ol bu başlıkta hem link verilmiş hemde sitenn serverına yüklenmiş durumda jaf.exe 4 part var hepsini indir kardeş ??

deniyorum hemen saol :oke:

Üst Alt