yaaa arkadaşlar biri bana yardımcı olsun bu JAF PKEY programı ''winscard.dll'' hatası veriyoar herşeyi tam yapıyorum tek tek sırasıyla . win7 işletim sistemi kullanıyorum . yardımmm lütfeeeenn !!!!!
arkadasım iyi aksamlar navifirm çalıştırdığımda bende çıkan listede senin belirtiğin gibi euro2 turkey RED yoktur blue var ama benim telefon kırımızı.Birde ben bu tlfunu ikinci el aldım surekli donma yapıyor.*#0000# yaptığımda version V 50.0.005 diyiyor.Sizce problem ne olabilir?
arkadaslar ilk sayfada tel sectikten sonra ve flash olmuyo sizce neden ? cant flas server yaziyo farklı olarak yardim bekliyorum bu sorunu yasayn yokmu ? neden flas olmuyo aynen aciliyo tel ? bastakı fotolardan 4 ressimde tel secince 5 fotodakı produck kodu ve alttakı yazilar cikmiyo sorun ne sizce help
bu sayfa olmuyo tel secince bundan önceki hic biseyde hata yoq... ama rm-356 5800d secince bu sayfa gelmiyo sorun ne olabilir ????
arkadaslar ilk sayfada tel sectikten sonra ve flash olmuyo sizce neden ? cant flas server yaziyo farklı olarak yardim bekliyorum bu sorunu yasayn yokmu ? neden flas olmuyo aynen aciliyo tel ? bastakı fotolardan 4 ressimde tel secince 5 fotodakı produck kodu ve alttakı yazilar cikmiyo sorun ne sizce help
bu sayfa olmuyo tel secince bundan önceki hic biseyde hata yoq... ama rm-356 5800d secince bu sayfa gelmiyo sorun ne olabilir ???? yok mu yardim etcek ilgilencek kimse ?
Hersey harika fotograflar anlatim tamamen süper lakin Variants bölümünde benim telefonumla uyusan sayilar yok !!!
Benim Telefonumda nokia 5800 kirmizi olani ve benim kullandigim surum v31. Yine herzamanki gibi sansima küsmekle kaliyorum. Lanet olsun bu belçikanin bu teknoloji saçmaligina. Bütün ülkelerde V50 cikti burda henuz V31 yeni cikti. Gelde kafayi yeme pffff.
arkadaşlar anlatım v40 üzerinden yapılmış sizin yüklemeniz gereken v50 o yünden dasyaları kurarken v50 diye yazar v40 değil bir yerde hata yapmış olmalısın arkadaşım ben 4 tel de denedim sorunsuz yüklendi hiç bir risk göremedim yapamadıysan yardımcı olmaya calışırım sana kardeşim
Ya arkadaşlar bu Jaf bende boxdriver vs hatalar veriyor. Nerden bulabilirim bu driver'i... Sitede bi arkadaş tüm driverlarını paylaşmıştı aradım fakat linki ve konuyu bulamadım.
sa bende tüm adımları yaptım fakat Flash butotuna bastığımda aşağıdaki resimdeki hatayı veriyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bundan sonra evet e tıkladım yüklemeyi yaptı ve telfonun ekranda V20.0.012 local mode nokia yazısı çıktı telefonn kapandı ve bidaha açılmadı ve açılmıyor :S( acil yardım ederseniz sevirinim ...