Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)
Sponsorlu Bağlantılar
q4d1r
Üye
Siteye IMEI numaramı girdim onayladım 12 saat içinde olur yazıyodu bekledim 24 saati geçti dahada bişey yok 12 saat bekleyin yazısı yazıyo daha ?? ne zman olur bu ?
Siteye IMEI numaramı girdim onayladım 12 saat içinde olur yazıyodu bekledim 24 saati geçti dahada bişey yok 12 saat bekleyin yazısı yazıyo daha ?? ne zman olur bu ?
Beyler o 2 dosyayı indirmeyin içinde Trojen var allahtan lisanslı anti varda ortadan kaldırdım
birde denemiş denemekten bahsediyor Trojenli Kardeş deneme yapmadan evvel once dosyaların güvenliğine bakıver sonra insanlara upload ettir %100 TROJEN %100
srpdoruk
Üye
ben opda dan denedim. 2 gün sürmez dediler. 1 hafta oldu. şimdi bunu deniyorum teşekkürler
aLyekici
Üye
sağolasın kardeş
9999akif
Üye
ya ben yükleme dosyasını açıyorum iişlem başarısız yükleyici zaten kullanılıyor
diyo ben nabıcam yardım edermisiniz.??
ben yıllardır nokia kullanıyorum bu sertifika sorunundan ve flash player desteklememesinden bıktım.sonunda androidli bir tel almaya karar verdim en iyi çözümlerden biride bu. android alıp kurtulmak
Bence bunlara hiç gerek yok.Rompatcher yardımıyla 3 dk'da hackledim teli.Ama hackli telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor.Zaten garanti biteli 2 yıl falan oldu
keskinsoner0
Üye
ben yaptım 12 saat içinde olcak dedi 12 saat geçti yine 12 saat bekle dedi yardımda bulunmanızı rica ederim