Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

q4d1r

Üye
Siteye IMEI numaramı girdim onayladım 12 saat içinde olur yazıyodu bekledim 24 saati geçti dahada bişey yok 12 saat bekleyin yazısı yazıyo daha ?? ne zman olur bu ?

tokart

Üye
olmuyo sçmalk

xinanux

Üye
Siteye IMEI numaramı girdim onayladım 12 saat içinde olur yazıyodu bekledim 24 saati geçti dahada bişey yok 12 saat bekleyin yazısı yazıyo daha ?? ne zman olur bu ?

hiç bir zaman.....telefonu hacklemen lazım sertifika dönemi bitti...

10da1

Üye
Beyler o 2 dosyayı indirmeyin içinde Trojen var allahtan lisanslı anti varda ortadan kaldırdım :D

birde denemiş denemekten bahsediyor Trojenli Kardeş deneme yapmadan evvel once dosyaların güvenliğine bakıver sonra insanlara upload ettir %100 TROJEN %100

srpdoruk

Üye
ben opda dan denedim. 2 gün sürmez dediler. 1 hafta oldu. şimdi bunu deniyorum teşekkürler

aLyekici

aLyekici

Üye
sağolasın kardeş

9999akif

Üye
ya ben yükleme dosyasını açıyorum iişlem başarısız yükleyici zaten kullanılıyor
diyo ben nabıcam yardım edermisiniz.??

KFAT4

Üye
birader telefonu 2.el almıştım imei çalınırsa telefonu sadece çöpe atmak kalır

beratti

Üye
ben yıllardır nokia kullanıyorum bu sertifika sorunundan ve flash player desteklememesinden bıktım.sonunda androidli bir tel almaya karar verdim en iyi çözümlerden biride bu. android alıp kurtulmak

jesst123

Üye

bunu yaparsak nokia her programı açarmı?

aliayan

aliayan

Üye
Bence bunlara hiç gerek yok.Rompatcher yardımıyla 3 dk'da hackledim teli.Ama hackli telefon garanti kapsamı dışına çıkıyor.Zaten garanti biteli 2 yıl falan oldu :D

keskinsoner0

Üye
ben yaptım 12 saat içinde olcak dedi 12 saat geçti yine 12 saat bekle dedi yardımda bulunmanızı rica ederim

Üst Alt