Nokia 5800 Uygulamaları Sertifika Sorunu (Kendi Sertifikanızı Oluşturma)

Sponsorlu Bağlantılar

kaplumbasever

Üye
ben yaptım böyle diyo (Başarılı bir şekilde en kısa zamanda sizin için mümkün olduğunca 12 saat içinde tamamlanacaktır dilekçe vermiş ve yeniden soruşturma olsun veya olmasın tamamlanması sormak için herhangi bir zamanda seri numarasını girebilirsiniz.
Yeniden sertifika indirmek için web sitesi collecte Lütfen, ben de diğerleri hızla Saipan sertifika elde edebileceği şekilde web sitemize teşvik umuyoruz.)

RealMorphine

RealMorphine

Üye
DENEMEYİN BENCE :hmmm ARKADAŞLAR İMEİ NUMARASI ÇALMA İŞLEMİ OLABİR.

mitmustafa

Üye
arkadaşlar ben sertifikayı bilgisayara aldımbfakat tele yükleyemedim bir yardım edermisiniz konuyu açan arkadaşımızın verdiği programlardan pc için olan çalışmıyor diğedire sertifikayı görmüyor

mukoline

mukoline

Üye
Sen süpersin kardeşim

kartal1669

Üye
arkadaşım bu işlem güvenilir mi ? telefonun başına bişey gelmesin ?

atb38fb38

Üye
Arkadaşlar Sorun Yok Denedim Bende Şu Yazıyor: "You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan."
Yani Çalışıyor. :evet::evet::evet: Paylaşım İçin Teşekkürler :evet::evet::evet:

serhatdeniz1994

Üye
hangi siteye gircez teşekkürler

beberon

Üye
ben denedim dün fakat 12 saati geçti hala gelmedi :/

Turan

Turan

Üye
tskr

matrak97

Üye
arkadaşlar az önce girdim siteye ve ime no mu girdim onay kodunu girdim şöyle bir cevap geldi<br />
<br />öyle düşünüyorsun ama ben dün saat 22:00 da yaptm imei kodumu tekrar girdiğimde yine aynı şeyi yazıyor
You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.<br />
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan.<br />
<br />
fazla ingilizcem yok amaanladıgım kadarıyla 12 saat içinde sertifika oluşacakmış olup olmadıgını kontrol için aynı şekilde ime no ve onay kodunu girecekmişim ve kontrol edecekmişim yani arkadaşlar sorunsuz çalışıyor
<br />
<br />

mesutozturk-06

Üye
arkadaşlar ben sertifika isteyeli iki hafta olacak nerdeyse, hala gelmedi sertifika. ne yapmam lazım acaba yardım edebilir misiniz

seven1

Üye
inşallah olur tskurler

tarikbellikli

Üye
teşekkürler karde....

deneyeceğim..

eraykosan

Üye
kardeş ben yolladm aa yukzrıda işaretledigin bölüm sitede yok sertifika alamadm yardımcı olursan çok sevinirim galiba sitede degişiklikler var

----------Eklendi @ 00:54:42 ---------- Yazıldı @ 00:51:07 ----------

offf vu ne salakca iş ya koskoca nokia bizi nelerle ugrastırıyo sitede site olsan çincemi japoncamı

gilligulo

Üye
Aferin telefonunuzun imei sini verin adamlarda rahatlıkla klonlasın :) devam edin böyle mallıklara

rcelesa

rcelesa

Üye
arkadaşlar imei klonluyorlar bu sitede enayilik yapmayın

----------Eklendi @ 11:24:25 ---------- Yazıldı @ 11:23:27 ----------

bu paylaşımı yapan arkadaş annenin kulakları çınladımı

LimePie

LimePie

Üye
teşekkürler :)

agugu54

Üye