Nokia 5800 Telefonumda Senkronizasyon ve Geri Yükleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

inegoli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Telefonumda Senkronizasyon ve Geri Yükleme Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Benim yaşadığım başlıca iki sorun var. Fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:
1- Ovi ile senkronizasyon yaparken fotoğrafları senkronize etmiyor. Neden olabilir? Her seçeneği denedim ama rehber, mesajlar vb. oluyor, fotoğraf ve videolar olmuyor.
2- 5800 telefonuma hard format atmadan önce yedekledim. Şimdi yedeklemeden geri yüklemek istiyorum. Ancak Ovi izin vermiyor, bağlantı kesildi diyor. Nokia Suite de aynı uyarıyı veriyor. Defalarca denedim olmadı.

inegoli

Üye
    Konu Sahibi
Ben pek tartışmalarda da göremedim bu konunun çözümünü.
Acaba herkes yaşıyor mu,
ben tek miyim arkadaşlar?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Kardeş turkcell yedek programını kullansaydin bu sorununa bende bilmediğim için yardımcı olamıyorum kusura bakma..

makistan

makistan

Üye
ben de tel hafızasında yer kalmadığı için dosyalar hariç ayar rehber vs i karta yedekleyim soft reset yaptım.
tel açıldıktan sonra ilk açılmış gibi oldu sonra hafıza kartını taktım. yükleniyor.... dedi sonra başarısız dedi ve bir daha ne yaptıysam yedekten rehberi vs. alamadım nokia bayiine gidecem mecbur

ahmtdgn_1984

Üye
Benzer Bir Problemi Bende Yaşıyorum Şu An. Dün Telefonun Yedeğini Alıp Fabrika Ayarlarına Döndürdüm. Şimdi Kabloyu Takıp Geri Yükleme Yapıyorum Uzunca Bir Süre İlerliyor Daha Sonra Telefon Yeniden Başlıyor O Esnada Telefon Kendine Gelip USB Bağlantı Seçeneklerini Sorana Kadar Ovi Suite Bana Bağlantı Koptu Diyor. Kopması Normal Telefon Restart Atıyor Ama Ovi Suite Sanki Beklemiyor Yeteri Kadar. Şimdi de Telefon Hazfızasında Ne VAr Ne Yok Hepsini Silip Deneyeceğim Hem Ovi Suite Hemde Pc Suite İle Sonucu Yazacağım.. Telefonumun Modeli 5230 Kullandığım Bilgisayar İse Windows 7 32 Bit Acaba XP Falan Mı İstiyor ??

--------------- Ekleme ---------------

Yok Dostum Ovi Suite ile Bu İş Olmuyor.. Pc Suite İle Geri Yükledim Ama O da Hafıza KArtına kurulu Programlarım Yedeklerini Almamış Yani Telefonumu Eski Haline Getirdim Ama Pek Çok Uygulamayı En Başından Tekrar Kurmak Zorunda Kalacağım Ama PC Suite Telefon Restart Attığında Bekliyor Açılınca da Kaldığı Yerden Devam Ediyor.. Uzun Lafın Kısası Eğer Telefonu Yedekliyorsan İçindeki Herşeyi (Hafıza Kartındaki Tüm Dosyaları) Yedeğe Dahil Etmen Gerekiyor Yoksa Bir Anlamı Kalmıyor..

cnk089

Üye
iyi akşamlar ben 5800 xm kullanıyorum telefona soft format atmak için yedekledim attıktan sonra telefona o yedekelediklerimi geri yükledim hiç bi sorun çıkmadı telefon kapanıp yeniden açıldı ama eskisi gibi değil mesajlarım falan gitmiş rehberde gitmiş yedeklerken hepsini yedeklemiştim napmam gerektiğini bilen varmı ?

fireshark

Üye
Bende aynı sorun senkronizasyon yapmayı deniyor daha sonra sunucu ile bağlantı kurulamadı yada bu özellik desteklenmiyor gibi hatalar veriyor özellikle benim için notlar çok önemli ama yapamıyorum birileri yardım etsin neden yardımcı olmuyorsunuz.

amerty95

amerty95

Üye
bende de rehber silinmişti formattan sonra, şimdi programda rehberimi görebilmeme rağmen, teelefona yükleyemiyorum :( tek tek oradan telefona yazıcaz artık naapalım :(

inexo

Üye
bende de rehber silinmişti formattan sonra, şimdi programda rehberimi görebilmeme rağmen, teelefona yükleyemiyorum :( tek tek oradan telefona yazıcaz artık naapalım :(

nasıl geri getirdiniz

Üst Alt