nokia 5800 symbian^3 4.0 çıktı 24.06.2011 [c6v40]

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Emre Çirik

Üye
@c7 efek kötü
@lütfen reklam yapmayalım açılış ekranı
@5800 mesajlaşma alanı center ile büyütsen
@ menu 5x4 olsa.

alidadas91

Üye
arkadaşlar öncelikle paylaşm için teşekkürler ama bunu 5800 a nasl yüklüyorz onuda anlatabilirmisiniz?

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
tek isteğim symbian 3 ün müzik kütüphanesini c6 ya uyarlamak bilen var mı bunu kardeşler

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
aynı olmaktan özenti olmaktan sıkılmıyormusunuz şu cfw yi yaptığınızda açıklama kısımlarına birazda olsa kendi gördüğünüz artıları eksileri yazın bırakın kimin hangi cfw de ne yazdığını cfw deki artıları eksileri en iyi bilen onu yapan ve kullanandır o yüzden sizin yanlış yönlendirmeniz insanların sadece merak edip bu cfw leri denemesine yol açıyor ama %100 doğru denenerek verilmiş bilgilerle insanlar ya o cfw yi kullanır yada kullanmaz diyeceğim şudur ki birazcık kendiniz olun :oke:
iyi forumlar...

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
Ali Emre Çirik
c7 efek kötü (diğer arkadaşlarda şikayet gelirse değişik efekler koyarım)
lütfen reklam yapmayalım açılış ekranı(diğer fwlerde yapanın adı yazıyo ben sitemi yazdım bunda bence birşey yok)
5800 mesajlaşma alanı center ile büyütsen (onu denedim ama bu sefer center tex çalışmadı onun üzerinde uğraşıyom)
menu 5x4 olsa.(elimde mevcut ama fazla talep olmadığı için upload etmedim)

alidadas91
arkadaşlar öncelikle paylaşm için teşekkürler ama bunu 5800 a nasl yüklüyorz onuda anlatabilirmisiniz?( sayfada anlatım var)

WaTCHMaN
aynı olmaktan özenti olmaktan sıkılmıyormusunuz şu cfw yi yaptığınızda açıklama kısımlarına birazda olsa kendi gördüğünüz artıları eksileri yazın bırakın kimin hangi cfw de ne yazdığını cfw deki artıları eksileri en iyi bilen onu yapan ve kullanandır o yüzden sizin yanlış yönlendirmeniz insanların sadece merak edip bu cfw leri denemesine yol açıyor ama %100 doğru denenerek verilmiş bilgilerle insanlar ya o cfw yi kullanır yada kullanmaz diyeceğim şudur ki birazcık kendiniz olun :oke:
iyi forumlar...(bu yazı olayına çok takıldı değiştirdim. kendim yazdım :oke: millet artık rahat indirsin)

_reflex_

_reflex_

Üye
:hmmm:hmmm rompatcher yazıyo , cfw de yok ; 999 mesaj yazıyo , cfw de yok ; kamera da dokunmatikte çekmiyor ; internet cahce ayarlanmamıs ; auto installer olmazsa olmaz oldu cfwlerde , bunda yok. kardeşim boru olsun diye tepki göstermiyorum. dediğim gibi seytan dürttü oturdum inceledim. iş olsun diye begen butonuna tıklarsam olmaz. :hmmm:hmmm:hmmm

alidadas91

Üye
kardeşim o yönlendirdiğin sityede baktım orayada yorum yaptm bi yrde sorun oluşuyo onada yardımc olursn sevinirm

ThePrinche

Üye
tema yüklediğimizde ikonların tamamı değişiyormu ?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm:hmmm rompatcher yazıyo , cfw de yok ; 999 mesaj yazıyo , cfw de yok ; kamera da dokunmatikte çekmiyor ; internet cahce ayarlanmamıs ; auto installer olmazsa olmaz oldu cfwlerde , bunda yok. kardeşim boru olsun diye tepki göstermiyorum. dediğim gibi seytan dürttü oturdum inceledim. iş olsun diye begen butonuna tıklarsam olmaz. :hmmm:hmmm:hmmm

rom patcher fw den kalktı yazıyo mesaj düzenleme tarihine bak. Mesajlarda bende sorun yok. Auto installer bence gereksiz çünkü sadece ilk başta lazım oluyor.

İkonlar temayla değisişir

----------Eklendi @ 19:36:41 ---------- Yazıldı @ 19:35:51 ----------

2010 yılında çıkan 2011 model araba gibi düşün

skyinnn

Üye
1. gps eskisindende kötü çalışıyor garmin kullanıyordum şimdi program çalışsada bulamıyor.:vur
2. müzik kütüphanesi öldü şarkı bulamıyor + yüklenen mp3 player yazılımlarında ses kalitesi bariz düştü.:nono:
3. telefon efektlerde ..tünü yırtıyor şarj 3.5 gün gidiyodu bariz 2 yada 1,5 güne düştü.:bann:
4. aşırı yavaşlama mevcut bazen dokunmatikte kalibrasyon kayıyor.:vur
5. ikonlar kafayı yiyor bazen minnacık oluyor.:off:
6. telefonla konuşurken yankı yapmaya başladı cihaz.:nono:

arkadaşlar bu yazılım bir fiyasko telefondan soğudum resmen şimdi eski haline dönüştürmeye çalışıyorum.:dayak:

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
1. gps eskisindende kötü çalışıyor garmin kullanıyordum şimdi program çalışsada bulamıyor.:vur (gps kötü havalarda ve içeride kötü çalışır
2. müzik kütüphanesi öldü şarkı bulamıyor + yüklenen mp3 player yazılımlarında ses kalitesi bariz düştü.:nono:(mp3 ler e:/müzik den okunuyor)
3. telefon efektlerde ..tünü yırtıyor şarj 3.5 gün gidiyodu bariz 2 yada 1,5 güne düştü.:bann:(o hız artımı yaptığımdan dolayı)
4. aşırı yavaşlama mevcut bazen dokunmatikte kalibrasyon kayıyor.:vur
5. ikonlar kafayı yiyor bazen minnacık oluyor.:off:
6. telefonla konuşurken yankı yapmaya başladı cihaz.:nono:

yükledikten sonra bir format atman gerekiyordu eğer attıysan bazı tellerde 2. formatta kendi geliyor. bir tekrar dene çünkü bende öle hiç bir olay olmadı(4-5-6)

alpmurat

Üye
Bu versiyonda da aynı sorunu yaşıyorum Tüm portlu veryonlarda yaşadığım gibi. Rehbere girip halil yazarken "hal" yı yazıyorum "i" karakteri yerine "ı" çıkıyor ve halil'i bulamıyor yani rehberimde isminin içerisinde "i" var ise rehberde o isim listelenmiyor veya Fidan yazacağım "F" yazıyorum bana "ı"yı öneriyor. ı ya bastığımda Fidanı listelemiyor. buna bir çözümünüz varmı ?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

cihan--5

cihan--5

Üye
link kırık yenı lınk yukle

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
linklerde sorun yok

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
kardeş ben yüklemeyi bilmiyoru yardımcı olursanız sevinirim. bi sorun çıkmaz inşaAllah telde . yükledikten sonra eski haline getirme şansım varmı?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben yüklemeyi bilmiyoru yardımcı olursanız sevinirim. bi sorun çıkmaz inşaAllah telde . yükledikten sonra eski haline getirme şansım varmı?

anlatım mevcut

yunuq58

yunuq58

Üye
de uygulamalara girdi boştu bide bunu yüklerken bir sporun yaşarsak çökme ihtimali wardır herhalde bide resimli anlatım warmı

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
de uygulamalara girdi boştu bide bunu yüklerken bir sporun yaşarsak çökme ihtimali wardır herhalde bide resimli anlatım warmı

burda videolu var olur mu

Üst Alt