nokia 5800 symbian^3 4.0 çıktı 24.06.2011 [c6v40]

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 symbian^3 4.0 çıktı 24.06.2011 [c6v40]
Symbian^3 by oguzhan mobile
arkadaşlar şuan upload ediyorum.
yazılan ilk yorumlar nedeniyle yeni konu açacağım!!!

• Beğen
Tepkiler: emre349, DemiReis, germiyan26 ve 4 diğerleri

-WaTCHMaN-

-WaTCHMaN-

Üye
bu paylaşım birden bana undertaker ın paylaşımını hatırlattı nedense :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Febris
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
linki şimdi koyuyurum yazıları onunkinden çaldım :d: zaten bütün fw cilerde aynı yazılar yazıyo sen fw yi yükle ozaman yorumunu yap ilk yorumdan bu olasın lütfen:angry:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

stiflir

Üye
v52.0.101 e yükleyebilr miyiz

Ali Emre Çirik

Üye
her fw rahat yüklersin.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
hic denemdim forumda 101 i007 donusturme mevcut

K3M41

K3M41

Üye
sadece N8 icon modunu nerden bulabilirim ?
resimlerdeki gibi

_reflex_

_reflex_

Üye
önce bi denedim ama pek hoşnut kalmadım kardeşim.
öncelikle undertakerin symbian3 ünün tıpkısının aynısının ta kendisi. bi kaç değişiklik yapılmış , o da sistemde kararsızlıga neden olmus. neden reklam için bu yolu sectin ? oguzhan mobil reklamı dolu. senin yaptıgının paylaşım değil.
her zaman ne diyoruz, en iyisi için el ele değilmi? hiç tasvip etmedim arkadasım.
2. internette problem var. klasör olustrurken cahce içine ayrıca vss olustursun. opreyı hiç kullanamadım. kamera dokunarak çekme de problem var. ayrıca mediabar bi iki defa kapatıp acınca oturdu. . müzik calar menüye atıyor. çıkmıyor , arka planda çalısıyor. rompatcher ve auto installler görünmedi bende nedense.

yani konuda demişsinki herkes aynı seyi yazıyor. sen herkesten farklı olaydın keşke. deneyip sen düzelteydin be kardeşim.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
önce bi denedim ama pek hoşnut kalmadım kardeşim.<br />
öncelikle undertakerin symbian3 ünün tıpkısının aynısının ta kendisi. bi kaç değişiklik yapılmış , o da sistemde kararsızlıga neden olmus. neden reklam için bu yolu sectin ? oguzhan mobil reklamı dolu. senin yaptıgının paylaşım değil.<br />
her zaman ne diyoruz, en iyisi için el ele değilmi? hiç tasvip etmedim arkadasım.<br />
2. internette problem var. klasör olustrurken cahce içine ayrıca vss olustursun. opreyı hiç kullanamadım. kamera dokunarak çekme de problem var. ayrıca mediabar bi iki defa kapatıp acınca oturdu. . müzik calar menüye atıyor. çıkmıyor , arka planda çalısıyor. rompatcher ve auto installler görünmedi bende nedense. <br />
<br />
yani konuda demişsinki herkes aynı seyi yazıyor. sen herkesten farklı olaydın keşke. deneyip sen düzelteydin be kardeşim.

undertakerin tıpkısının aynısı demişsin bir ikon aynı die bu olmaması lazım
undertakerin fwsinden farkımı ne
+ram i
+hızı
+pil ömrü
+javanın sürümü
+c7 efecktleri
+n8 klavye tipi
+extra sensör
+daha hassaz wifi
eğer sen hala öle düşünüyorson bütün fwler birbirinin aynısı olur. herkezin elinde ana bir fw var v52.0.007 herkez bunu düzenliyo editliyo. ben kendimden modlar ekledim. senin bunu anlaman lazım.
ayriyetten media barda sorun yok.
müzik çalarda bende hiç bir sorun yok. çıkışa basarsan çıkarsın:oke:

Ali Emre Çirik

Üye
reflex katılıyorum konuyu değiştir tabi sen bilirsin "undertaker fw düzenlemesi"diye ama sen bilirsin

PriZm

PriZm

Üye
gene yürütmüşün benim konuyu???:hmmm:hmmm:hmmm:ehe:ehe:ehe

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
gene yürütmüşün benim konuyu???:hmmm:hmmm:hmmm:ehe:ehe:ehe

under bari sen yapma aynı olmadığını biliyoruz

----------Eklendi @ 13:20:34 ---------- Yazıldı @ 13:18:54 ----------

millet n8 icon görüyo underin kinin aynısı dio ozaman bütün fwler aynı

PriZm

PriZm

Üye
tamam yaw sinirlenme:D birşey demedik:D

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
döverim haaa :d::d::d::d::ehe:ehe:ehe:aha::aha::aha:

PriZm

PriZm

Üye
çıkacak fw imle döverim seni:D:ehe:d:

• Beğen
Tepkiler: oguzhan mobile
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
hadi bakalım
sana bir soru sorcam bu fw şuan iyi değilmi?

PriZm

PriZm

Üye
yüklemedim ama şuanki benim fw ye göre iyi gibi görünüyor:) gerçi çoğu yorum biraz .....:ehe

• Beğen
Tepkiler: oguzhan mobile
oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
bak video çektim şuan upload ediliyo onu izle gör

----------Eklendi @ 13:54:42 ---------- Yazıldı @ 13:39:29 ----------

videoyu ekledim

_reflex_

_reflex_

Üye
savulun ben geldim. oguzhan kardeşim. gece uyku tutmadı bi kaç el okey oynadım. sonra buraya daldım. şeytana keyif gerek. symbıan turbo benim en uzun kullandıgım cfw. gerçi zaten millet şu anda herkesin favorisi bir cfw vardır. önce hüxamdan aldım. sonra undertakerden. son olarak vendetta yı denedim. şu an kendi hazırladıgım orjinal n8 ikonlu ULTRAASLAN kullanıyorum. flash at nereye kadar. İNAN Kİ BU CFW beni tatmin etmedi. begendimizi yalakalık , begenmediğimi muhalefet olsun diye demiyoruz. her zaman diyorum '' hep birlikte en iyiye ''

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
evet bu dedigine bende katılıyorum bana fw min eksikliklerini söleyin 2. Sayfa oldu hala farklı fw olduguna inadıramadım. Yorumlar bole deilde yanlıs veya eksiklikleri duzeltici olmalı

----------Eklendi @ 15:46:10 ---------- Yazıldı @ 15:44:16 ----------

bana neresinin hoşuna girmediğini söle mesela bende halletmeye çalışayım

Üst Alt