Nokia 5800 s60v5 Kendi Kullandıgım programlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 s60v5 Kendi Kullandıgım programlar
1-(Abode Redar PDF) Dosyalarınız Açar
2-(Ana Ekran) Bunu Bir Frum Arkadışım Önerdi Muhteşem Tel hackli olması gerekir.
3- (Araba Yarışı) 1 Tane Güzel
4-(PoverMp3) 5800'Inkini Sevmedigim İçin Bunu Tavsiye Ederim
5-(Best screen snap) Telefon Fotoları Çeker
6-(Mobil Cclenear) Telfonu Temizler.
7-(Music stopper) Mesela mp3 dinlerken uyuya kaldı mp3 kapanıyor
8-(Nokia Battery moniter) Telefonun batarya durumunu gösterir
9-(Ram Blow) Telefonun Remini Temizler..
10-(Windows Live) Msn Programı
11-You Tube) Video izlemeye yarar
12- İçinde Telofunu Hacklemek İçin Gereken Programlar mevcut Hack die yazar
12-Birde Bişeyda var oda süpriz

Ed Şimdi Link Zamanı

• Beğen
Tepkiler: neşter1461

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hepsini biliyorum ve kullanıyordum yine de sağol.

fenasi71

Üye
kardeş sağolda programların bazılarında hata vefiyo vinrardan nasıl çıkartılacak acil hemde çok acil cevap lütven

- - - Eklendi - - -

ha birde ben programı 5800 dan indirecem ama rapidde iki seçenek var PC ve RAPİT HESABI diye hangisinden indirecez ACABA

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sağolda programların bazılarında hata vefiyo vinrardan nasıl çıkartılacak acil hemde çok acil cevap lütven

- - - Eklendi - - -

ha birde ben programı 5800 dan indirecem ama rapidde iki seçenek var PC ve RAPİT HESABI diye hangisinden indirecez ACABA

Ed Çok Güzel Bir Soru Winrardann nasıl çıkarcam !!

Cevap: Al Ben Sana Burdan indir İNdir Sonra Prograamları Aç Ama Benim Telofonda Bütün Programlar Çalışıyor Bilemem ..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Al bunu programı yükle sonra Rar'dan çıkart.

FreeUnRar : Tıkla ve İndir

emreaygn

Üye
kardeşim ana ekran ne tam olarak yükledim ama ne olduğunu bulamadım

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
o programın adı oratsu ayarlar. Kişisel. Ev ekranı. Ordan ev ekran temasına gir oratsuyu kulan ne oldugunu anlarsın anlammassan ben burdayım

warriorname

warriorname

Üye
Teşekkürler.

elit444

elit444

Üye
Rica ederim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
ben de bişey değişmedi :(

Oratsuyu kastediyorsan yükle Ayarlar > Kişisel > Ev Ekranı > Ev Ekranı Teması de sonra Oratsu'yu seç.

Al bak zamanında ben yüklemiştim böyle

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

Oratsuyu kastediyorsan yükle Ayarlar > Kişisel > Ev Ekranı > Ev Ekranı Teması de sonra Oratsu'yu seç.

ewet böle olacak

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bu Programları 459 kişi İndirmiş Ama Bir Begeni Yok Ha: :alkis

EmReRoĞlU

Üye

Arkadaşım ben de olmuyor oratsu ya tıklıyorum kısayol çubuğu oluyor sonra ayarlar dan yeniden ev ekranı temasına geldiğimde hiç biri aktifleşmiş gözükmüyor ayrıca rehber çubuğu diye bir ekran teması var onu da bozdu lütfen yardım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşım ben de olmuyor oratsu ya tıklıyorum kısayol çubuğu oluyor sonra ayarlar dan yeniden ev ekranı temasına geldiğimde hiç biri aktifleşmiş gözükmüyor ayrıca rehber çubuğu diye bir ekran teması var onu da bozdu lütfen yardım

Al kardeşim verdiğim link'te olan programı yükle olur.

Buraya Tıkla

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
çok teşekkür ederim
kısayol nasıl ekliycez yawww ekran bom boş -_-

Ayarlardan Oratsuyu Seç ekrana basılı tut sayfa çıkacak istediğini seç eğer uygulama istiyorsan Add diye bir klasör vardı ona bir kere bas uygulamaların gelir seç ve taşı.

EmReRoĞlU

Üye

Ayarlardan Oratsuyu Seç ekrana basılı tut sayfa çıkacak istediğini seç eğer uygulama istiyorsan Add diye bir klasör vardı ona bir kere bas uygulamaların gelir seç ve taşı.
saol orda 2 tane daha ev ekranı var vodofone bişeye yarmaıyor ama orange değişikmiş neyse onları eklemen oratsuuyu kullanabilmemizi neden olmuş saol

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
saol orda 2 tane daha ev ekranı var vodofone bişeye yarmaıyor ama orange değişikmiş neyse onları eklemen oratsuuyu kullanabilmemizi neden olmuş saol

Rica ederim varsa başka problem yardımcı olmaya çalışırım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt