Arkadaşlar satıcıya gerçekten çok teşekkür ediyorum..Ürünlerin kargoya verilişinden sonra da bana yardımcı oldu ve aldığım ürünler K.K.T.C.'ye sorunsuz bir şekilde ulaştı.Satıcıya sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum..Son derece huzurlu ve güvenli bir alışveriş oldu..
Tüm Nokialar için USB'den Şarz Kablosu. (1.5 Metre uzatma kablolu) Yine Bizde, Yine Orjinal NOKİA !!! Siz İstediniz Biz de Bulduk ! Yeni Geldi !!! 12TL.
Bu usb kablosunun özel adı var mı? bide yukarda kılıf vardı şeffaf olmayan o kılıf kullanışlı mı? bu ikisini alma ihtimalim yüksek..????????????????????????????????????????????
merhabalar ben orjinal nokia 5800 silikon sert kılıfı veNOKIA Piller için Harici Pil Şarz Cihazı (YEDEK PİL ŞARZ CİHAZI) almak istiyorum ve kapıda ödemeli olarak mail adresinizi ekledim irtibata geçelim
Selamlar;
Ben Sadece Nokia WH-205 Kulaklık ve Usb Şarj Aleti Satın almak istiyorum
Ankarada oturuyorum.
Eğer paypaldan ödeme kabul ederseniz ürün satın almak istiyorum sizden
Selamlar; Ben Sadece Nokia WH-205 Kulaklık ve Usb Şarj Aleti Satın almak istiyorum Ankarada oturuyorum. Eğer paypaldan ödeme kabul ederseniz ürün satın almak istiyorum sizden
ben silikon sert kılıf yumusak kılıf ekran koruyucu band alıcam hepsini almak isterim ama para yok 0 tel aldım hiç bi şey çıkmadı kutudan bunlardan alacaz
ben silikon sert kılıf yumusak kılıf ekran koruyucu band alıcam hepsini almak isterim ama para yok 0 tel aldım hiç bi şey çıkmadı kutudan bunlardan alacaz