Nokia 5800 Önerir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar
umarım konuyu yanlış ve gereksiz yere açmamışımdır.
kusurum varsa affola

Sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var arkadaşlar
bende şu an nokia n82 telefon var özelliklerinde gayet memnunum. Ancak Nokianın çıkardığı 5800 telefonu almaya niyetlendim. Kullanan arkadaşlar varsa almamı tavsiye ederler mi?
artıları eksileri neler paylaşırsanız çok memnun olurum.
çevremdeki arkadaşlarıma sordum, ancak olumsuz cevaplar aldım.
Yorumlarınıza bakarak olumlu ya da olumsuz bir şekilde karar alacam.
eğer olumlu olursa c.tesi günü telefonumu sipariş edeceğim.

ilginiz ve ve yazımı sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim.
İyi günler dilerim.

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
kesinlikle almalısın harika bir telefon dokunmatiği çok güzel wifi harika herşeyiyle tarif edilemez bir telefon kamera biraz da olsa kötü ama diğer özellikleri tartışılamaz... şimdiden hayırlı olsun

scuf

scuf

Üye
herkezin yorumu kendi beğenisine zevkine göre değişir kimine dokunmatik hassas gelir kimi daha da hassas olsun ister ona hassas gelmez aynı ürün farklı kişiler farklı tepkiler uyandırıyormuş ben teli alınca anladım bende 14 şubatta aldım indirimli 480 Tl ye sana şu anlık izlenimlerimi yazayım,

Artılar :

- Dokunmatik gayet iyi tepki veriyor çok yavaşta basmıcam çok hızlıda basmıcam ortasını dokununca gayet seri ve hızlı
- Müzik , video , sinema izlemek bi harika multimedya özellikleri 10 numara
- ekranın boyutu (3.2 inç ) ve çözünürlüğü gerçekten çok yüksek pc den attığın resimler falan çok kaliteli duruyor
- uygulama sıkıntısı çekmeyeceğin nadie telefonlardan her çeşit uygulama , program , oyun bulabilirsin
- wi-fi olması başlı başına yeter zaten ,WLan çeken bi yerden pc de gezenildiğin tüm sitelerin aynısını 5800 gezebilirsin heleki skyfire diye internet tarayıcısı var onuda yüklersen facebokktan video izleme dışında farmville oynunu bile oynarsın hatta abartıp kanalların sitelerine girereek canlı tv bile izlersin ki ben dün atv yi yarım saat boyunca tek bir kitlenme olmaksızın izledim çok keyifli yani o kadar kaliteli bir internet tarayıcısı var
- msj yazmak kimilerine göre zor ama bana göre tuşlu telden bile daha kolay geldi tabi kalem ile parmakla biraz zor heleki parmağın kalınsa :D arkadaşla deneme yaptık bi metni ben dokunmatikle 28 sn de arkadaş tuşlu tel ile 1dk 11 sn de yazabildi + el yazaısı özelliği var ekrana R çiziyosun harf olarak atıyor ekrana bu özellik çokj keyifli ama çok seri yazamassın böyle ama keyifli yani

Eksileri

- Kamerası 3.2 Mp olmasına karşın 3.2 kalitesinde değil 2 Mp kalitesinde resimler çekiyor desem yalan olmaz
- Oyun oynamak bazı oyunlarda sıkıntılı sürekli ekrana basman gerek tuş takımı olmadığı için ama sensörlü oyunlarda var onları oynamak daha keyifli örneğin araba yarışını telefonu sağa sola oynatarak yöneveriyorsun
- dokummatik ekranında parmakla dokununca iz kalıyor sürekli siliyorum birazda titizim ben o yüzden rahatsız oluyorum izlerden ama o kadarda abartılacak kadar değil , bu sounuda ekran kourucu jelatin alıp halledicem
-bütün bu özellikelerini kullanırsan şarj en fazla 2 veya 3 gün dayanabiliyor
-son olarak ürüne çok rağbet olduğu için çoğu kişide var görenler salı pazarındamı dağıtıyorlar bu teli der oldu :D

sonuç olarak ben çok memnunum tavsiye ederim hocam zaten bu fiyata bu özelliklerde başka bi tel yok zaten piyasada o yüzden kaçırma derim.

mdh_ua

mdh_ua

Üye
konuyu ben açacaktım açmışsın bende düşünüyorum
alıcam heralde

TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
    Konu Sahibi
değerli tahirkok ve scuf isimli arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim
Scuf arkadaşımın ayrıntılı olarak izlenimlerini sunması beni çok çok sevindirdi.
Kamera konusunda olumsuz yorumlarınız var ama kamera için fazla bir beklentim yok zaten.

Fiyat olarak ta yaklaşık olarak 500-550 TL arasında fiyat biçiliyor.
Bi sitede görmüştüm, indirimli fiyatı 529 TL KDV Dahil fiyatı bi de üstüne jelatinini %33 indirimli veriyorlardı. o da 9.98 TL KDV Dahil fiyatı. toplamda 538.98 KDV Dahil fiyatı. bi de taksitlendirme konusunda öyle bi kampanya varki şuan kaçırmak istemiyorum. 538.98 TL'ye KVK Kampanyası diye ödemesini yapacağım kredi kartına +4 taksit avantajı var. o yüzden kaçırmak istemiyorum. eğer yorumlar olumlu yönde devam ederse c.tesi siparişi verecem.

herkese şimdiden teşekkürler

mkryvz

mkryvz

Üye
Boşverin, alıpta ne yapacaksınız?
Dokunmatik ekranlı, kameralı ,müzik ve video oynatıcılı telefon istiyorsanız başka tabii :D
Şaka bir yana tercih meselesi ama madem önerirmisiniz diye sorulmuş; evet öneririm.

ReaqL

ReaqL

Üye
Telefonun baya bi artısı oLmasına rağmen eskiLeride bazan can sıkıor. Scuf arkadasımızın soLedıklerıne bide ekLemek yaparsak muzik teLefonu oLmasına ragmen kuLakLıktan pek fazla ses cıkmıor.Kamera ayarLarını yaparsaN güzeL cekebiLiyor.Sitede araştırırsan 1.part telefonde kasa acıkLıgı cıkmıstı. telefonun sag ust kosesınde(ondekı kameranın orda) bi acıkLık war tabi her telefonda yok bunu kontroL ederek aLmanı tavsıye ederim. acıkcası 5800 ı aLmayı cazip kıLan bu kadar ozeLLikLi telefonun fıyatının dusuK OLması. şimdiDen hayırLı Olsun technolog :)

mkryvz

mkryvz

Üye
Sesin az veya kötü çıkmasının sebebi kulaklıktan kaynaklanıyor. Kaliteli bir kulaklıkla değiştirildiğinde ses son derece tatmin edici oluyor.

scuf

scuf

Üye
ses çıkışı kötü değil yaw sadece isminin Xpres müzik olmasından dolayı daha kaliteli bir ses çıkışı beklenirdi kulaklıktan ama arkadaşta demiş kulaklıkta o kadar kaliteli değil o da fark yaratabilir normalde dışarıya ses vermesi çok kaliteli özellikle filmlerde heleki içindeki batmanın film fragmanındaki ses çıkışı 10 numara .

TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz için teşekkür ederim. galiba bu konuyu açmakta hem fikir arkadaşlar var.
bu konuyu açmak faydalı oldu benim gibi 5800 ı merak edenler var.
Reaql arkadaşım 1. parti 5800 lar bence piyasada kalmamıştır.
dediğiniz 1. partiler de oluşan kasa açıklığı hususu, telefon yaklaşık olarak 1 yıldır piyasada. telefonu internetten ve sıfır alacağım için 1. partiden eser kalmamış olacağını ümit ediyorum.
yoksa elime telefonu alıp inceleme fırsatım olmayacak.
teknosadan da almak istemiyorum. çünkü problem çıkarıyorlar her seferinde

azraiil_58

Üye
Valla arkadaşlar..ben 2 gün önce aldım 5800....500 ytl ye...

kutudan çıkanlar

1.kulaklık..
2.baglantı kablosu usb
3.kurulum cd pc
4.taşıma kayışı
5.şarj makinası
6.kullanım klavuzu
7.8 gb hafıza kartı

orjinal kabı ve masa standı ben ayrı aldım..toplam 530 ytl ye mal ettim..

yorumum

mükemmel kötü diyenlere sakın aldanmayın...

ses ve video mp4 izleme mükemmel sanki sinema gibi..

çok kolay kullanım imkanı...

TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim olumlu yorumunuz için

TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonu sipariş ettim yarın elime geçmesini bekliyorum
telefonumu inceledikten sonra yorumlarımı tekrar yazarım.
iyi akşamlar

SessizCrew

SessizCrew

Üye
Bende alalı 3 Hafta oluyor MUKEMMEL desem yeridir tabi bu benim görüşüm gidip İphone okadar para verecegıme daha fazla özellık vs.. vs.. gider hem Nokia kalitesi hemde cüzi bir fiyat :)

cgedikk

cgedikk

Üye
öneririm arkadaşım güzel telefon :oke: özelliklerini biliyorsundur zaten.. ayrıntıya girmeden söylemek gerekirse bu telefon çok iyi.. kulaklığı dert etme.. pro..alırsın. ben kulaklık aldım 40 lıraya bırde 16 gb kart alıcam.. :box

çalışan

Üye
kulaklık konusunu çözmek basit önceden aldığım sony ericson kulaklığının tıpalarını nokia 5800 kulaklığına taktım tatmin edici bi ses veriyor vede dışarı ses verip etrafınzdaki insanları rahatsız etme gibi bişi olmuyor denemenizi tavsiye ederim...

--------------- Ekleme ---------------

fakat birşey ekliyim telefon neden kaynaklanıyor bilmem bazen kafayı yiyo örneğin xm tuşu arada açılmıyo reset atınca düzeliyo bazı görüşmelerden sonra kendi kendine reset atıyo bunun dışında hiç bi sorunu yok almanı tavsiye ederim ...

Fr@biyy

Üye
bende siparis verdim cuma gunu elimde olacak insallah :) sabirsizlikla bekliyorum..

laveled

laveled

Üye
walla arkadaşım şimdiden geçmiş olsn ben aldm pişmanım. eksiklerine rağmen iphone almayı düşünüyorm. bence dokunmatiği hç güzel deil ekrana bastırıyorsn.oysa iphone weya samsunglarda ekrana dokunuyorsn neyse ben içini karartmak istemem haırlı olsn

metinn87

Üye
Bu fiyata alınabilecek en iyi tlfn 5800 buğun 4 adet sattım :d

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ekrana bastırmak mı, sadece dokunuyorum oluyor :D benimkinin yanında beyaz bi kulaklık geldi basslı vuruyor süper bişi. telefonumun hoparlörleri, televizyonun, bilgisayarın ve dayımın arabasının pioneer ses sisteminin çıkaramadığı sesi çıkardı. bi parça var elektronik bişey. efekler çalmaya başlayınca hem televizyon hem bilgisayar hem de ses sistemi efektleri çıkarmaya çalışırken sesi kesiliyor, boğuluyor. ama 5800 kusursuz çıkarıyo o efekti. valla hayret ettim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...