Nokia 5800 - Ömür Sayacı

Sponsorlu Bağlantılar

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
00000:09 ama 9 saat konuşmadım bile:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu telefonu ne kadar kullandıgımızın suresiymiş telefon uretmnden sonra açtıın an başlıyor ve hard formatla bile gitmiyomuş

intoman

intoman

Üye
00000:09 ama 9 saat konuşmadım bile:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu telefonu ne kadar kullandıgımızın suresiymiş telefon uretmnden sonra açtıın an başlıyor ve hard formatla bile gitmiyomuş

yaw arkadaşlar söyledimya toplam görüşme süresi diye tecrübeyle sabittir ayrıca 00000:09 9 saat deyil dokuz dakika demektir.

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar telefonu kaç gün kulandığımızı gösteriyor. ben telefonuma yeni yazılım güncellemesi yapalı 8 gün oldu ve şu an bnm tel 000008,01

brawo_41

brawo_41

Üye
hacı bnmkıde 00000:007 daha bır hafta kullanmısım:Dama alalı 2 haftayı gectı:D

intoman

intoman

Üye
arkadaşlar telefonu kaç gün kulandığımızı gösteriyor. ben telefonuma yeni yazılım güncellemesi yapalı 8 gün oldu ve şu an bnm tel 000008,01

hacı bnmkıde 00000:007 daha bır hafta kullanmısım:Dama alalı 2 haftayı gectı:D

bilip bilmeden yazıyorsunuz arkadaşlar kaç gün kullandığınız deyil ne kadar görüşme yaptığınızı gösteriyor 000008,01 = 8 saat 1 dadika 00000:007 = 7 dakika görüşme yapmışsın demektir.
ayrıca versiyon güncelleme yada format atmayla silinmez ...

mc_tekyon_19

Üye
arkadaşlar sizin sadece aradığınız kişilerle konuştuğunuz zamanı gösteriyor (nokıa servisinden öğrendim)

buraking_26

Üye
Konuşma Süresini Gösteriyor Emin olabilirsiniz.

coll_boys

Üye
bnde de 00000:58 yazıyo ??

turgay5194

Üye
anlam veremedim valla

hashushos

Üye
arkadaslar konusma süresini gösteriyor, kendim denedim 1 dk konusmayi hemen ekledi......

maktama

maktama

Üye
kodlanan numara "war0anty" nin rakamlarca telden kodlanmışıdır. warranty= Teminat , garanti gibi bir çevirisi yapılabilir.
Telefonunuzun imal tarihini, seri numarasini, varsa son tamir tarihinini, vs görmek için yapılırdı eskiden, ama bilgilerin görünürlüğü telefondan telefona değişiyor sanırım.

ByPsycho

Üye
sıfırlamak mümkün nemesis ile :)

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
valla bende 5730'u daha cumartesi aldım bende bakıcam, sonucu bakar bakmaz buraya yazarım... bakalım konuşam süresi mi kullanma süresi mi?

omergfb

Üye
arkadaşlar bn teli alalı 27 gun olduu omur sayacındada 000000:27 yazıo yani telin kaç gün kullanıldığını soluyor

speeder

speeder

Üye
000007:22 benimki :)

mekanik

Üye
konuştukça artan bişey arkadaşlar ama aritmetik mi geometrik mi artıyo bilemem...

soneroski

Üye
telefonu ne zmndan berı kullandıgını yazıyor :dan oncekı ay :sonrakı gun

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
valla benimkinde hâlâ 000000:00 yazıyo B-)

primera

primera

Üye
bence hiçbir anlama gelmeyen bir sayaç . yine de sağol..

kerimcankul

kerimcankul

Üye
ömür sayacı yazıyor 000005:08

Üst Alt