nokia 5800 nasıl bozabilirim yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zafercan93

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 nasıl bozabilirim yardımmm
arkadaşlar elimde bi 5800 var. lanet olsun aldığım güne. iğrenç bişey ya.
ailem telefon alsam laf söyleyecek. o yüzden onların anlamayacağı tamir edilemeyecek bişey yapmam lazım yani bozmalıyım
elektrikle uğraşmak istemiyorum .

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Telefonu suya düşür :)

• Beğen
Tepkiler: WarMaster666

zafercan93

Üye
    Konu Sahibi
su olmaz

fnldstntn

Üye
bi binanin 5. Katindam veya tuvalete dusurebilirsin.

harun22

harun22

Üye
Banyo yaparken önemli birinden (okul, öğretmen, patron olabilir) telefon geldi açtın, yanlışlıkla ıslandı bozuldu.

nonamex

Üye
Bozmak yerine satmayi deneseniz ? (Alacak bulunur mu hala o da tartisilir ama)

harun22

harun22

Üye
Evet satmak daha mantıklı ama ailesi ona neden sattın yenisini aldın bunu çok isteyerek almamışmıydın diyecek. Bozulursa olsun üzülme yenisi alırsın diyecek. :D

61semih

61semih

Üye
kaybettım dıyıp telefonu satabılrsın veya bozulmasını goze aldııysan bır garıbana verebılırsın veya arkadasına :) ters bır durum olursada arkadasım almıs çalmıs bende onda gorunce telefonumu gerı aldım dıyebılrsın.yaratıcılıkta sınır yok.boşuna bozup cope atma mıllı servet :)

Just__Curious

Just__Curious

Üye
Nasıl bir mantık, anlamış değilim onun yerine annen ve ya babanla konuşup tatlı dille telefonunu değiştirmek istediğini söylersen problem olmaz.

harun22

harun22

Üye
Dostum tatlı dille halledebilecek olsa heralde buraya konu açmazdı. Ailesi belki o kadar anlayış göstermeyecektir. Bunu bilemezsin.

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeş madem bozmaya meraklısın o zaman bir de bunu dene:
telefonun ekranını kır yaptırmaya ver dokunmatik telefonların ekranı bir kere kırıldımı kolay kolay eskisi gibi iyi çalışmaz ailene de ekran sık sık tutukluk yapıyor telefonum eskisi gibi iyi çalışmıyor ben bunu değiştirmek istiyorum gibisinden şeyler söylersin tabi ailen bu durumu kabullenipte sana yeni telefon alırlar mi bilmiyorum

technoblue

technoblue

Üye
ya çok zorlamana gerek yok ki arkadaşım. 5800 dokunmatiği zaten harap. bigün sabahtan akşama kadar mesaj yaz ertesi gün bak çukurlar oluşur ekranda, dokunmatik arızalanır vs. vs. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...