Nokia 5800-N97 Overclock 600 Mhz İşlemci Hızı(MOD)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800-N97 Overclock 600 Mhz İşlemci Hızı(MOD)
Demin dailyde gördüm adamlar gerçekten işlemciyi arttırmış resimlerde işlemci 602 mhz görünüyor kullanıcıların bazıları galeri ve yükleme hızının çok arttığını söylüyolar benim telefonum olmadığından deneyemiyorum adresi vereyim indirip deneyinwww.forum.dailymobile.se/index.php?topic=54261.0

galata7788

galata7788

Üye
deneyenler var türkçe resimlerde koymuşlar cidden hızlandığını söylüyorlar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
az önce cm forumda gördüm.602 gerçek mi bilmiyorum ama 536 ya overclock oldugunu okudum.deneyenlerde başarılı diyor.

xperienc

Üye
sadece grafik hızını artırmışlar.bn denedim.pek bi fark yok.zaten bizim gibi modderlar bunun gerçek olmadığını bilirler :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
cepmodda gordum bende olmuyomus ama 600 denıcektım vaz gectım gercek olmaz zaten dıye dusunuyorum bı kac bısı artırılmıs mı ne ıste o yuzden bosverın boyle devam edem :oke:

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar ben o modu Nokia 5230 c6v40 yazılımına gömdüm. şu anlık 2 tane programla işlemci hızını test ettim. aldığım sunuçlar hiçte fena değildi. telefonda ayarlara girerken tema efeklerinden kaynaklanan bir yavaşlık vardı. bu modu yapınca o yavaşlık ortadan kalktı. Telefonda ısınma problemi filan yok. belki resimlere inanmayabilirsiniz. başka işlemci hızını görebileceğim program varsa söyleyin onunlada bakıyim. buyrun resimler:

bu testleri yaparken birşey fark ettim xplore programından baktığımda 536MHZ, phonetinfo programından baktığımda 600MHZ çıktı işlemci hızı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt