Telefon Tavsiyesi Nokia 5800 mı Samsung Corby Pro mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceasar35

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 mı Samsung Corby Pro mu?
Arkadaşlar W910i telefonum bu yaz öldü ve yeni bir telefon almam şart! Ancak çok kararsızım Samsun Corby Pro hoşuma gitti ancak hiç samsung kullanmadım acaba kasmalar falan oluyormudur?
Bir de LG GM735 araştırdım biraz o da çok hoşuma gitti fakat tam anlamıyla yorum almadan telefon almak istiyorum. Malum w910i'mi öyle yanmıştım ve sütten dilim yandı artık ineği üfleyerek sağayım dedim bende :D
Arkadaşlar bahsettiğim telefonlar hakkında yorumlarınızı alırsam çok sevinirim hatta başka önereceğiniz cihazlar varsa mükemmel olur. Ama önereceğiniz telefonların fiyatı bunların civarında olsun lütfen :)

Bitiriw

Üye
Arkadaş bende telefon değiştirme donemindeyim :) Samsung telefonu corby pro kasma falan olmaz sistemi özellikleride güzel yalnız samsung telefonu hassas narin telefondur özellikle TFT yani dokunmatik ekran olanları LG diosan bence hiç bulasma LG'e derim Nokia 5800 idealdir 5800ı öneririm al derim.Sıfır alıcaksan 450den başka para verme en fazla 450 ver 2.el alıcaksan kabına fln değil beynine ve kullanımına dikkat et 2.elede 200-250den başka para verme benden sana tavsiye :) hatta telefonun varsa onuda ver takasta 50 tllik telefon bile 70e fln gidebiliyor :)

SilentOne

SilentOne

Üye
corby de kasma olmaz ama yere biraz sert düşşün tel küser sana garanti servisi ile barısırsınız ama ilede telde herşey yapmak istiyosan simbiyan al derim 5800 yada n97 x6 n8 :D

OğuzcanAbi

Üye

5800 derim :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
3310 al:kop: :kop: :kop: :kop:

klas4885

klas4885

Üye
5800 mı puhahaha :) :) :) bol bol takılır dokunmatik değil abanmatik ayrıca arabada takoz niyetime kullanıla bilir :) :)

ceasar35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 5800'ımı alalı bi kaç ay oldu tamam dokunmatiği güzel değil ama kullanışlı bi telefon samsung lardan daha iyi bence

Starsley

5800 her türlü

pRime.

pRime.

Üye
5800 kaçmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt