Telefon Tavsiyesi nokia 5800 mı n 85 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekq

ekq

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 mı n 85 mi
arkadaslar telefon almak istiyorum 5800 mı yoksa n 85 mi aliyim önerilerinizi bekliyorum:megafon:

DPool

DPool

Üye
bence 5800 ama düşürürsen telefon dağılır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence 5800 ama düşürürsen telefon dağılır
Halidçiğim bütün telefonlar düşünce dağılıyor..düşmesinin şiddetine bağlı olarak bozulurlar..bana sorarsan arkadaşım 5800 al..

cavemanlevent

Üye
bende 5800 i tek geçerim.

berk samet

berk samet

Üye
5800 al

Neverex

Üye
Bence N85 al :oke:

masterayfox

masterayfox

Üye
Halidçiğim bütün telefonlar düşünce dağılıyor..düşmesinin şiddetine bağlı olarak bozulurlar..bana sorarsan arkadaşım 5800 al..

dediğin gibi nadir abi ama sen telefonu almadan önce 2 telefonun da özelliklerini karsılarstır zaten iki telefonda özellik olarakta birbirine yakın bundan sonra ki senin secimine bağlı zevkine yani telefonunu dokunmatik mi istiyorsun yoksa kaydırmalı mı bana sorarsan 5800 derim ama benim kullandığım telefon n79 eğer durumun iyi ise ı phone alabilirsin sana tavsiyem bu yönde

Deflamat

Deflamat

Üye
5800'ın işlemci hızı olarak n82den daha üstün bir telefondur.

5800'ın yakınlık sensörü varken n85de yoktur.

5800da nokianın 1320 mAh'lık en dayanıklı batarya sistemi varken n96daki teknik rakam 1200 mAh'dır ...

Onun dışında 5800'ın qwerty klavyesi vardır ki bu da mesaj yazmak için inanılmaz kolaylıktır.

Ayrıca 5800'ın işletim sistemi güncel symbian s60 5. sürüm iken n85in Symbian v9.3 sürümüdür yani 5800 güncel bir telefondur sürekli yeni uygulamalar ve oyunlar bu telefonda olacaktır n96da değil ...

Kaldı ki 5800'ın fiyatı 260 $ iken n96'nın 500 $ civarlarındadır ...

İmzamdan 5800'ın incelemelerine bakabilirsiniz.

Kesinlikle 5800 tercih edilmelidir ... Tercih sizin ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt