Nokia 5800 Map Sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Map Sorunu..
Arkadaşlar telefonumu ilk aldığımda (v.30 du sanırım) telefonumda Nokia Maps vardı ve oturduğum yerin (konumum olarak Çorlu/Tekirdağ) sokaklara kadar ayrıntılı bir şekilde gösteriyodu ama telefonumu güncelledikten sonra (v.31 ve v40) Ovi maps geldi şehir'i bile göstermiyor ( Çorlu ) :S yardımlarınızı bekliyorum..Şimdiden teşekkürler..
:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Kimse yardımcı olmıycak mı ya :S

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
haritaları yükledinmi

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
evet ama hala gözükmüyor :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gps ile uyduya bağlanacaksın..açık havada beklersen bağlanır..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
dün uyduyada bağlandım ama bağlandığım taktirde gözükmüyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman haritaları yüklememişsin..Map loader ı pc ye yükle usb ile güncelle..olmazsa benim verdiğim haritayı indir..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tekrardan yüklüyorum..bakalım
uyduya otomatk bağlanıyo dimi ?

Kay1PruH

Üye
Aynı sorun bende de var, ben de yakınında Lüleburgaz 'da oturuyorum, ilk aldığımda telefonum V30 'du v.40'a güncellettim (Nokia Servisinde) ancak eskiden uydudan yerimi bulabilen telefon bağlantı desteksiz yerimi bulamaz oldu, haritalım gitti, Kırklareli - Çorlu haritada gözükmüyor, her türlü harita yüklemeyi deniyorum bir türlü başaramadım. Anlamadığım eski sürümünde 1 dakika sürmeden tık diye yerimi bulduğu yerde (Evim 5. katta ve balkonundan bile açık havada saatlerce bekliyorum yerimi falan bulduğu yok) bağlanmasına izin verirsem şebeke destekli yer buluyor ama doğal olarak da baz istasyonlarına göre salladığı için 10-150 metre sapıyor.

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
evet nokia maps çok iyidi açtığımdan çok az bi süre sonra yerimi buluyodu ama bu ovi maps ilçeyi bile göstermiyo bırak yerimi bulmayı :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ah be arkadaşlar şu navi kodunu niye kullanmıyorsunuz inanın gece odada bile bağlanıyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
nemesis site ile navi kodunu kaydedip telefonu güncelleseniz şıp diye bağlanır..

Paronim

Paronim

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefonu navi olarak güncelledim :S

nemesis site ile navi kodunu kaydedip telefonu güncelleseniz şıp diye bağlanır..

telefonu zaten anvi olarak güncelledim uyduyada bağlanıyo ama konumumu dümdüz bi yerde gösteriyo ilçe bile yokk :s

sedobey

Üye
arkadaşlar bende kırklareli'de oturuyorum boşuna aramayın edirne ve kırklareli malesef yok yeni bi harita beklememiz gerekecek. açıyorum bağlanıyorum istanbul tekirdağ bulgaristan bile bütün detayıyla var ama kırklareli yok

konu baya eskiymiş yeni farkına vardım ama olsun