Nokia 5800 & LG GM735 HANKİSİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_vezir_

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 & LG GM735 HANKİSİ
selam arkadaşlar yeni tel almayı düşünüyorum 2 cihaz arasında kaldım nokia 5800 mı? yoksa LG GM735 mi? sizce hankisi cok kararsızım aslında
söyle diyebilirim 2 çeşit işletim i arasında kaldım symbian os9.4 mü yoksa windows mobil 6.1 mi bana yardım edermisinir benim için internette kapasitesi en iyi olan lazım bu ikisinden hankisi iyi bilmiyorum teşekkürler.:allalla:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bana kalırsa 5800 al yakında bende alıyorum inş :)

cabbar007

cabbar007

Üye
tabiki 5800 : )

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5800 tabiki..

futbol123

futbol123

Üye
5800 al

webplayer

webplayer

Üye
Bence 5800'ı al. Öteki telefonu telekomun kampanyası yüzünden düşünüyorsun sanırım :)

inanilmaz

Üye
fenerbahçe mi yener galatasaray mı gibi bi soru bu tabiiki 5800 :D

akinjedi

Üye
bence 5530

--------------- Ekleme ---------------

bence 5530 şöyle anlatayım bir arkadaşım lg gm 735 aldı bana hafıza kartını verdi telefonuna göre program ve oyun yükleyeceğim ama bir türlü onun telefonuna göre oyun ve program bulamıyorum zaten lg telefonlarıda pek tanınmış değil nekadar kusursuz olduğunu bilemeyiz bana sorarsanız ben 5530 diyorum 5800 dan sonra çıktı ben aldım kullanıyorum ben çok memnunum 5530 un birtek ön tarafında kamerası yok okadar ama özellik olarak bakılırsa 5800a göre daha fazla özelliğe sahip :)

1Ceko

Üye
bende ikisi arasında kalmış durumdayım biraz daha yorum yazsaydınız keşke.

suat__2006

suat__2006

Üye
kamera senin için çok önemliyse LG Değilse 5800 al derim. telefon olarak kullanmak için 5800 daha ideal. LG windows olduğu için daha zor. ayrıca 5800 ın şarjı nomal kullanımda 2 gün ama LG 1 gün gider. ikisinide kullanmış olrak yorumum bunlar umarım yardımcı olmuşsumdur biraz.

1Ceko

Üye
bende öyle düşündüm aslında 5800'dan yanaydım biraz onun oyunları programları falan daha fazla oluyor ancak bide Lg de işlemci hızı rom ram hızları daha fazla oda değişik bi durum.

suat__2006

suat__2006

Üye
LG nin rom ve ram lar daha yüksek ama windows olduğu için 5800 a göre daha yavaş.

TheRNs

TheRNs

Üye
Tabi ki Nokia 5800

1Ceko

Üye
siz ikisini denediğiniz için sözünüze güvenmeliyim sanırım gidip bir adet 5800 almalıyım (:

baracko

Üye
symbianda program kullanmak için sertifika sorunu yaşamak çok can sıkıcı, lg akıllıca davranıp wm6.1 kullanmış ve gm735i
kurtaran bu olmuş her programı rahatlıkla kurabiliyorsun alışınca ikiside kullanım açısından iyi , gm735 daha ince 5800 kalın şarj 5800 iyi lg kötü kamera lg çok iyi 5800 kötü gerisi hemen hemen aynı . artı ve eksileri ile %50 derim yani görünüşü ve değerlendirme kriterlerin senin seçimini kolaylaştıracaktır. ikiside pişman etmez.:)

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
sertifikayla uğraşmaktansa lg alırım eksiği de yok 5800 dan fazlası var kamerası daha yüksek windows mobile da super olmuş

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
lg nin dokunmatiği daha iyi ve şarzı da 2-3 gün gidiyor windows 6.1 işletim sistemi de çok iyi lg öneririm

onur936

Üye
arkadaşlar bende 5800 var fakat hiç memnun değilim öncelikle akşamdan akşama şarj dolduruyorum biraz fazla mesajlaştığımdan sanırım:). 5800 iyi güzelde e mübarekler şu telefonun dokunmatiğini biraz daha hassas yapsaydınız neyiniz eksilirdi:D mesaj yazmak için ekranı deliyorum resmen:D belki versiyonundandır ama yinede böyle olması saçma. sonuç olarak 5800 ı denemiş biriyim ve pekte memnun kaldığım söylenemez arkadaşım ben senin yerinde olsam ki sanırsam şuan söylediğimi yapıcam:D gm735 alırdım ve alıcam:D

OğuzcanAbi

Üye
tabiki5800

smet82

Üye
kardeşim windows işletim sistemi daha iyidir çünkü bilgisayar gibi çalıştığı için program yüklemede pek sorun olmaz çünkü exe dosyalarını çalıştırıyor ama lg alacaksan alma samsung windows işletim sistemli bi telefon al bu arada ben 5800 kullanıcısıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt