Nokia 5800 Kutu içeriği , kasa açıklıgı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asnf

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Kutu içeriği , kasa açıklıgı
MErhaba arkadaslar bugun bir 5800 aldım fakat kumandalı olan kendi siyah kulaklıgı yerine 205 kodlu beyaz kulakiçi kulaklık cıktı. acaba yeni alan arkadaslardada mı aynı kulaklık cıktı. Sadece bende böyleyse bunu kvk ya bildirirsem değişirmi acaba. Birde kasa acıklıgı konusunda üst köşede hafif acıklık var fakat tırnak gecirince daha da cok acılıyor acaba sizdede öylemi normalde acıklık yok . bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
5800'da kasa sorunu çok gözüküyor. Klasik bir sorun yani... Kutu içeriği konuşunda kvkya başvurun.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
5800 ın son sürümünde beyaz kulaklık çıkıyor.eski siyah kulaklıktan 10 misli daha iyi neden değiştireceksin :D

Ama bende kasa açıkLığı yok.son sürümde öyLe 1 sorun kaLmadı deniLiyordu zaten.servise başvurun.gerekirse değişim isteyin.

-ORKA-

-ORKA-

Üye
kutunun dışındaki yapışkan kağıdı çakmakla ısıtmak suretiyle iz bırakmadan açabiliyor bazı kötü niyetli satıcılar sonrada içine orıgınal yerine çakma koyabiliyorlar takipçisi olun olayın

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
kutunun dışındaki yapışkan kağıdı çakmakla ısıtmak suretiyle iz bırakmadan açabiliyor bazı kötü niyetli satıcılar sonrada içine orıgınal yerine çakma koyabiliyorlar takipçisi olun olayın

o zaman türkiyedeki tüm nokia 5800 lar çakma mı oluyor :ehe şaka tabi.

dediğim gibi 5800 ın yeni sürümünde beyaz kulaklık var.zaten eskisinden daha iyi.

asnf

Üye
    Konu Sahibi
eskisinde kontrol tusları vardı ama bunda yoktur sadece tek tus koymuslar bide beyaz :D

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada v51 e pc den güncelleyeyim dedim cıkmadı fakat kendi telefondan cıktı ve 12.5 mb yaklasık indirip güncelledi yalnız pc de olsa 160 mb indirecekti ikisinin arasındaki fark nedir acaba biliyormusunuz

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bendede aynı sorun var ses açma kapatma dügmesinin üstünde açıklık var ve ışık görünüyor

OğuzcanAbi

Üye
hepizde war anakart yüzünden felan diolar

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Kulaklık beyaz o doğru herkeste öyle de kasaya tırnak mırnak sokma yav delimisin :d: açıksa açıktır ki o kadar büyük açık olduğnu sanmıyorm çok titizsiniz... 3lü tuş takımınında etrafı açık gelmeye başlayacak yakında sana söliyim bana öyle oldu =)

erenalp1234

Üye
kardeş bendede kasa açıklığı var gözle görülür bir şekilde fark ediliyor ve telefonun kutusundan çıkan kulaklık 205 kodlu beyaz kulaklık görüntü olarak telefonlar birbirlerine uymuyor ama dışarıdan gelen sesleri %97 engelliyor

asnf

Üye
    Konu Sahibi
daha öncedende kullanmıstım onda varmıydı acıklık yokmuydu hatırlamıyorum ondan sizlere sorayım dedim.ama normalde acıklık gibi gözükmüyor sadece gevsek ayırmaya calısırsanız hafiften yaklasık 3mm kadar acılabiliyor

tlgcn38

tlgcn38

Üye
daha öncedende kullanmıstım onda varmıydı acıklık yokmuydu hatırlamıyorum ondan sizlere sorayım dedim.ama normalde acıklık gibi gözükmüyor sadece gevsek ayırmaya calısırsanız hafiften yaklasık 3mm kadar acılabiliyor

kul yapımı olur o kadar ayırmaya çalışıp gevşetme sakın

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde kasa açıqı yok zaten siyah aldım bide beyaz kulaklık ile daha sık duruyor ama kulaklıqı beynimize kadr sokuyoz o ayrı

Progressivity

Progressivity

Üye
kardeşimm kaç aydır bağırıyorum ben alırken kutu içeriğini açtırın telefonun sağ üst köşesinde açıklıkk olup olmadıgına bakın varsa almayın diyee şimdi servise geri versende 1e1 değişim yapmaları garanti değil çoğu servis telefonu açıp o açıklığı yapmaya çalışıyor ama ben neden telefonumu durduk yere açtırayım ki yani o yüzden alırken dikkat etmek lazım benim telefonda da var kasa açıklığı maalesef ben hiç gitmedim servise çünkü içini açıp kurcalayıp yapmaya çalışcaklar gerek yok yani çokta fazla can sıkmıyor o açıklı ama hoşta olmuyor insanın aklı takılıyor yani ztn o kasa açıklığı ile kalmıyo sadece ön kapağın sağ tarafı komple gevşekk

SilentOne

SilentOne

Üye
Progressivity kardeşimini dediqi gibi grek yok kasa açıqı olsun olmasın ne gerek var garantiye gitmesine sanki tekefonun çalışmasına engel oluyorda

asnf

Üye
    Konu Sahibi
kardeşimm kaç aydır bağırıyorum ben alırken kutu içeriğini açtırın telefonun sağ üst köşesinde açıklıkk olup olmadıgına bakın varsa almayın diyee şimdi servise geri versende 1e1 değişim yapmaları garanti değil çoğu servis telefonu açıp o açıklığı yapmaya çalışıyor ama ben neden telefonumu durduk yere açtırayım ki yani o yüzden alırken dikkat etmek lazım benim telefonda da var kasa açıklığı maalesef ben hiç gitmedim servise çünkü içini açıp kurcalayıp yapmaya çalışcaklar gerek yok yani çokta fazla can sıkmıyor o açıklı ama hoşta olmuyor insanın aklı takılıyor yani ztn o kasa açıklığı ile kalmıyo sadece ön kapağın sağ tarafı komple gevşekk

Valla hocam inceleme sansım yoktu sirket aracılıgıyla arena dan direk arkadasa aldırdım 380 liraya (kvk) bana geldiginde orijinal jelatinli acılmamıs kutuydu. O yüzden böyle oldu aksi durumda kontrol ederdimde yapacak birşey yok. 2.parti sonrasında bu sorun düzeldi falan diyoarlardı ama heralde piyasadakileri tekrar kutulayıp veriyor olabilirler

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye

paket içeriginden bu kulaklık çıkıyo. dışardan ses sokmuyo içeri ama çok rahatsız edici sürekli düşüyo kulgımdan eski ulaklıga göre daha iyi

asnf

Üye
    Konu Sahibi
eski kulaklık kontrol tuslarına sahipti baktımda fiyatıda 75 lira zaten belli neden koymadıkları kıstıkca kısıyorlar aksesuardan . yakında pilde vermeyecekler pahalı oluyor diye

clubnokia

clubnokia

Üye
mart 2010 tarihi itibariyle tüm dünyada satılan 5800 ların kutu içeriğinde kulaklık daha önceki kulaklıkların seri üretimindeki bir hata( sağ kulaklıktan sesin kısık gelmesi) sebebiyle tüm satış paketleri değiştirilerek beyaz olan hs-205 kulaklık eklenmiştir ki bu kulaklığın müzikalitesi diğerinden daha iyi ve kvk ya başvurup değşim istemen yanlış olur
hayırlı olsun güle güle kullan.
Kasa acıklığı die bahsettiğin durumun fotoğrafını çekip gönderirsen bunun üretimle ilgili olup olmadıgı konusunda sana bilgi verebilirim. :oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
Valla hocam inceleme sansım yoktu sirket aracılıgıyla arena dan direk arkadasa aldırdım 380 liraya (kvk) bana geldiginde orijinal jelatinli acılmamıs kutuydu. O yüzden böyle oldu aksi durumda kontrol ederdimde yapacak birşey yok. 2.parti sonrasında bu sorun düzeldi falan diyoarlardı ama heralde piyasadakileri tekrar kutulayıp veriyor olabilirler

onların hepsi hikaye hala çevremde yeni 5800 alan arkadaşlarım var ve hepsininkinde de var bu kasa açıklığı 2.parti 3.parti olayları artık hikaye gibime gelmeye başladı iyice.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt