nokia 5800 kutu ve içeriği.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erengelebek

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 kutu ve içeriği.
merhablar, telefonumu izmir çankayada iphone ile takas ettiğim zaman yanımda kutusu yoktu. nokia 5800 kutu ve içeriği bana kaldı. hani kutu içeriğini napayım deyip geçmeyin. çoğu telefonla uyumlu içeriktir. hepsi %100 orjinal nokia 5800 aksesuarları, yan sanayisi çakması falan değil, diğerleriyle karıştırmayalarım lütfen. kutu ve içeriği;
1-Kutu
2-uzun usb data kablo (yenilerinde 10cm likleri var ama bu uzun tip kolay kullanımlı)
3- masa üstü standı, video film izlerken yada görüntülü konuşma yaparken sabit durmasını sağlar.
4- AC-8E şarj aleti.
5- orjinal kumandalı 3,5mm kulaklık.
6-mavi renkli bileklikli pena. ekranı çizmeyen, kullanımı kolaylaştıran.
7-kullanım klavuzu, orjinal cd si ve faturası.

ben piyasa araştırması yaptım. ürünlerin orjinallerinin toplam fiyatı yaklaşık 150 tl , fakat ben ne kadara satacağımı bilmiyorum. lütfen fiyat teklifleriniz için pm atın, fiyatını siz belirleyin ben gerçekten bilmiyorum.
not: satışta havale işleminden hemen sonra ( hafta içi ve saat 17:00 den önce, çünkü kargo şirketi açık olmalı) aynı gün kargoya verilecektir. isteyene güvenli e-ticaret gibi şekilde de satış yapılabilir.
her türlü sorunuz için pm atınız mail verilebilirmi onu bilmediğim için vermedim.150 tl dediğimi eleştrimeyin lütfen orjinal ve 0 fiyatlarına bakarak söyledim fiyatı bu değildir. açıkcası tekrar söylüyorum fiyatını bilmiyorum, evde durmasın, öğrenciyiz sonuçta para da lazım paraya cevireyim dedim. birinin işini görürse de çok seviniş olurum.

--------------- Ekleme ---------------

merhaba, arkdaşalar, link verilebiliyormuş sanırım. yinede verilemiyorsa adminle sadece mu msjı silerse sevinirim.
arkdaşlar bir sitede satışa sundum orda ayrıntılı anlattım, ordanda inceleyebilirsiniz.


--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bakıp geçmeyin, bari yaklaşık piyasa değerini söyleğin. bu işten anlayanlar bilir heralde, en azından değerinin altına gitmesin.
 


666kaos

666kaos

Üye
kulaklık
sarj
tel
kumandalı kulaklık
pc baglanma kablo
bnlar var
 

erengelebek

Üye
    Konu Sahibi
anlayamadım nerde var? telefon yok arkadaşım bende
 
sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
fiyat ne kdr gittigiyordaki fiyatı mı?
 

erengelebek

Üye
    Konu Sahibi
belirttiğim gibi fiyatını bilmiyorum yani şu kadar diyemem. ama şarj aleti 56 tl, kulaklıklar da şu nokianın düşük modelleri bile 50 tl civarında, usb 2.0 uzun kablo orjinal diye satılan sahteler bile 20 tl , pena ve standı da sanırım ikisni 20 tl ye ancak alırsınız. yani ürünler kulaklık,stand,pena hiç kullanılmadı, ara kablo belki 5 defa şarj cihazı 10-15 defa kullanıldı. ayrıca ürünler %100 orjinal, sahte olma ihtimali yok. ürünleri piyasadan alsanız internette ucuz deseniz bile tek tek kargoyla 150 den aşşağıya alamazsınız. ben buna göre maul bir fiyat söylenirse hemen göndereceğim. yani birisi 30 a ver diyor onun fikri ama 30 tl ye sahte şarj cihazını ancak alırsın, insaf değilmi? o nedenle hani bende 150 değeri var 120 istiyorumda demiyorum ama komik rakam olmadıktan sonra teklifinizi yazın. çekinmeyin direk neyse söyleyin. hatta pm de atabilirsiniz ben malesef yada ok derim. makul bir fiyatta anlaşırsak ürünü isterseniz gittigidiyordanda satabilirim güven sorunu olanlar için. %10 site komisyonunu siz ödersiniz:(
 
666kaos

666kaos

Üye
gitti gidiyordan almayn çin urun onlar gold dan alın veya hepsi burada
 

erengelebek

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle haklısın, zaten gg ded satılan orjinal dediklerinin fiyatlarına bakarsanız sahte olduğu aşikar. 25 tl ye satıyorlar ,%10 gg payını düş, adamın karını koy aldığı toptancının karını koy nokianın karını düşünürsek, nokianın 5 tl ye falan mal etmesi gerekir. hepsi burada dan baktığınızda ürünler orjinal. benim ürünlerim zaten kutunun içinden çıkanlar sahte olmasına imkan yok isterseniz nokia shopa da gösterip onay alabilirsiniz. değilse ödediğiniz paranın 1000 katını ödeyecem garanti veriyorum. ( sahteyse nokia ya açacağım davada milyon dolar kazanacağım için ).
ama 70 kişiden fazla kişi incelemiş bir fikri olan hala yokmu fiyat konusunda arkadaşlar.
 

erengelebek

Üye
    Konu Sahibi
son 2 gün arkadaşlar, 133 kişi okumuş ama sadece 1 kişi yorum yapıyor bir kişide soru sorup geçmiş bi dahada bakmamış.
 

erengelebek

Üye
    Konu Sahibi
ürün satıldı gittigidiyordan , konu kapatılabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt