Nokia 5800 kullanan arkadaşlar -yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sene1983

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 kullanan arkadaşlar -yardım
Hayırlı günler arkadaşlar.

Şimdi iki ay kadar önce 5800 aldım. telefondan memnunum gayet güzel. Fakat, bu güncelleme mevzuu iyice canımı sıkmaya başladı.

Telefonu ovi ile güncelleyemedim. Nokia destek'i aradım. bana pc suite ile güncellemeyi deneyin dediler.
Şimdi pc suite ile denedim, gene bir güncelleme falan yok gözüküyor. yahu telefonun sürümü 30.0.011
nasıl güncelleme yok der, kafayı yiyorum. Şimdi, ne saçma iştir ki telefonumu bilgisayarımdan güncelleyemiyorum. Bunun sebebini bilen arkadaş var mı?

Bir diğer konu ovi maps. biliyorsunuz, bedava dağıtıma girdi. Şimdi, ben dosyayı indiriyorum, bir türlü benim telefona kurulmuyor. bu kurulmamasının sebebi ne olabilir? versiyon eski gözüktüğünden midir acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

scuf

scuf

Üye
evde uğraşmak istemiyorsan git en yakın NOKİA bayiğine ücretsiz yüklettir , şu an senin tele daha güncelleme gelmemiş o yüzden beklemek zorundasın ama nokia bayliklerinden güncelliyorlar hem daha garanti evde güncellemek biraz riskli , güncellerken yarıda elektirikler kesilerse ve evdede güç kaynağı yoksa vay haline telefon kitlenir açılmaz bi daha.

sene1983

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler, farklı farklı programlarla güncellemektense bir nokia bayiine gitmek daha iyi anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt