Nokia 5800 Kapanma Sorunu KESİN ÇÖZÜM!

Sponsorlu Bağlantılar

burak_58_58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Kapanma Sorunu KESİN ÇÖZÜM!
Arkadaslar Bildiginiz Gibi 5800 Telefonlarda Genel Olarak Cogunlugunda Kapanma Sorunu Oluyor.

Bu Kapanma Sorunu Programların Bir biriyle çakısmasından oluyor!

bu sorunun çözümünü slide unluck saglıyor

buyrun program :

sahsen kendi 5800 xm imde denedim kapanma sorunu yok oldu!

bir digeri ise vodafone hat takınca sorun ortadan kalkıyor. avea takınca kapanma sorunu oluyor!

• Beğen
Tepkiler: aras93, eldevarhuzun_15 ve ziyaacat

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tşkler deneyelim.Güzel Paylaşım

rcavdar

Üye
avea vodafone olayı pek aklıma yatmadı ama
tecrübe edildiyse denecek bişey yok
güzel paylaşım ellerine sağlık

zikri01

zikri01

Üye
bir şey soyliyecem benim 5800a vodafone hat takınca kapanıyor neden şimdiden tşkler

ihsankulaksiz

ihsankulaksiz

Üye
alternatif link:

teolog

Üye
ya arkadasım sagolasında benım 5800 bu proları almadı sertıfıkadan bahsedıyor napacaz bendede kapanıyo bazen hayy dıyesım gelıyor bunu caresı nedırkı buarada hıc versıyon felan yukseltmedım ayrıca nasıl oldugunuda bılmıyorum yardım edermısın safranboludan sewgıler

cabbar007

cabbar007

Üye
arkadaşım konu açtım bu konuyla ilgili programa ihtiyacımız yok teme görünümünü temel yapın düzeliyor

Sehzade

Üye
ellerine saglık birader

welshade

Üye
tşkler

padisah_58

padisah_58

Üye
ya arkadasım sagolasında benım 5800 bu proları almadı sertıfıkadan bahsedıyor napacaz bendede kapanıyo bazen hayy dıyesım gelıyor bunu caresı nedırkı buarada hıc versıyon felan yukseltmedım ayrıca nasıl oldugunuda bılmıyorum yardım edermısın safranboludan sewgıler

arkadaşım opda diye bi site var ordan sertifika alıyorsun.. arama yerine sistem hack diye yaz v31.0.101 hack diye başlık göreceksin orda detayları bulursun hadi kolay gelsin

--------------- Ekleme ---------------

yaw arkadaşım bu pro slideunlock... yani tuşkilidi programı ne alaksı var kapanmayle :S:S

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Arkadaslar denedim ben ılkonce oldu sandım ama yıne ekran kapanıyo yanı ıse yaramıyo

assaraya

Üye
peki bunu nokia e 71de uygulayabailrmiyiz acaba?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
vodafone ve avea olayları pek kafama yatmadı muhakkak baska bir sorun vardır

aveada

Üye
kesin çözüm vs. başlıklar yazıp milleti heveslendirmeye lüzum yok.Çözüm felan değil şans meselesi,sen yüklemişsindir o gün reset atmamıştır,diğer gün yine atacaktır.Ayrıca yok vodafone'de kapanmıyor avea'da kapanıyor bunlar fasa fiso,540 liraya satılan bir telefondan beklenilecek birşeymi bu!

Bu sorunu yaşayanlar varsa gün geçmeden garanti servisine gönderin,muhtemelen yapamayıp geri gönderecekler (ama tutanakta yapıldı yazacak emin olun :) ) toplam 3 kere gönderdiğinizde elinizdeki arıza tutanakları ile birlikte bulunduğunuz ilçenin Hakem Heyeti Kuruluna başvurun.Ücret iadesi yada bire bir değişim alırsınız..Boşa zaman kaybetmeyin hakkınızı arayın,telefonun bazı sürümlerinde sorun var,nokia ne kadar sesini çıkarmasada..

ardailker2010

Üye
ben avea hat kullanıyorum kapanma sorunu yok

tlgcn38

tlgcn38

Üye
bir şey soyliyecem benim 5800a vodafone hat takınca kapanıyor neden şimdiden tşkler
biri avea biri vodafone takınca kapanma diyosunuz arkadaşlar :D ne alakası var Allah aşkına =DD:ah

polat558

Üye
Arkadaşlar bu kapanma sorununa çözüm olarak sunulan program bi fayda etmiyor nedenide gayet basit tel yazılımsal oalrak kendini korumaya aldıgı ıcın çözümü falash atmak bilmiyorsanaız ekleyiniz paylaşırızı gerekli seyleri
[email protected]

rambosen

Üye
Ben de çözümü buldum çok sevindim buyurun

SilentOne

SilentOne

Üye
garantiye gonderin yeter

--Usta--

--Usta--

Üye
Arkadaslar Bildiginiz Gibi 5800 Telefonlarda Genel Olarak Cogunlugunda Kapanma Sorunu Oluyor.

Bu Kapanma Sorunu Programların Bir biriyle çakısmasından oluyor!

bu sorunun çözümünü slide unluck saglıyor

buyrun program :

sahsen kendi 5800 xm imde denedim kapanma sorunu yok oldu!

bir digeri ise vodafone hat takınca sorun ortadan kalkıyor. avea takınca kapanma sorunu oluyor!

kardeşim bu işin vodofone veya avea hatla ne alakası var allah aşkına senin mantıgın alıyormu bu soylediğini??:ah

Üst Alt