Nokia 5800 invisible shield

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun12345

harun12345

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 invisible shield
Merhaba arkadaşlar ben nokia 5800 xpressmusic telefonuma invisible shield aldım ve 2-3 deneme sonucunda oturtmuştum.Ancak sonradan menü tuşu altında toz nedeniyle hava kabarcığı oluştuğunu farkettim.Denemelerim nedeniyle esnetmiştim o yüzden çıkarmaya korkuyorum.
Çok kötü görünüyor bu konuda bilgisi olanlar yardım etseler çok makbule geçer.:bilmem:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ön kapağı dikkatli bir şekilde açabiliyorsun..yandaki dişleri zedelemeden dokunmatiği açabilirsin..dikkat et tamamen kaldırmayacaksın çünkü dokunmatiği ana karta bağlayan bir kablo var onu kopartma..

Progressivity

Progressivity

Üye
hocam sakat iş ya bu orjinal stickerı hiç sökmesek mi gerçi benim telefon serviste ama yeni alacağım telinde o orjinal stickerı çizgili mizgili gıcık bişey şimdi çıkarsak baaşka bitane takmaya kalksak hava kabarcıgı falan olur sonra toz falan yapışır hiç sevmem napsak ki acaba ya

darkarts

darkarts

Üye
Bende invisible shield yapıştırdım,aynısı banada oldu,stylus kalemin ucu ile shield'i köşeden kaldırdım uç rahatça touch ta hareket ettiği için çizilme riskide olmadı.

etherkes

etherkes

Üye
yanındaki kılıfı kullanın...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bence de çıkarmayın kullanabildiğiniz kadar kullanın çünkü dokunmatik çiziliyor..

tlgcn38

tlgcn38

Üye
dokunmatik öle hemen çizilmez elle kullanırsanız ancak invisible shieldi tam oturtan birisi takarsa tamamdır.. orjinali çok kötü çizgili çizgili ve kısa yolları kapatan bir kısayol görüntüsü var üzerinde onla kullanmak zor 2gün daynabildim

SilentOne

SilentOne

Üye
daha bnim 9 gün oldu bn çıkarmadım sadece sms yazarken bazı harfleri goremiyom ama olsun cıkarmaya dusunmuyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt